Neler Yeni

Dış görünüşümden dalga geçilmesinden bıktım !

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
La nolcak olm. :D Takıldığınız şeylere bak.
Hocaların böyle şeyler diyorsa çaktırmadan ses kaydı al ve mahkemeye hatta MEB'e bile verebilirsin.
Bak bakalım sonrasında ne oluyor.
Ailen konusunda da adam gibi otur konuş.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
aga takma kafaya bunları ya ben ortaokulda çok takıyodum artık lisede takmıyorum hayat varmış dedim valla

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hocam dendim olmuyo ve benim bağışıklığm çok kötü bana en yakın spor salaonu 14km uzaklıkta ve her sprdan çıktımı 4km yrüyp sonra dolmuşla gidiyorum eve ve hani inanlımaz yorucu ve çok terledimi çok çabuk hasata oluyorum yaz kış aynı durum
Spor salonuna gitme hacı kendin de yapabilirsin evde veya belediyenin spor aletlerinde

123kral14

80+ Silver
Benle dalga geçen yok fakat benimde boyum kilom normal. Kalçam aşırı dışa dönük fakat çok takmıyorum yaşım küçük daha düzeltirim sadece derslere falan bakıyorum. En önemli olarak sınıfta ya da beni gören çoğu kişiyle konuşuyorum ki beni dış görünüşümle yargılamadan yargılanacak bir kısmı da çok yok içime hayran kalsın 😏

2mApoo

80+ Silver
kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
Birinin dış görünüşüyle dalga geçmek , dolaylı yoldan olsa da kendinin "IQ seviyesi , ayakkabı numarasından (EU ölçüleri ) daha küçük olan , utanmaz bir gorilim. " demesiyle aynı anlama gelmektedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,949
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom