Dış görünüşümden dalga geçilmesinden bıktım !

çok dedim ama dinlemiyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ege fitnes flean onların antemanları fln diyyosanız hocam yapamayorum olmuyo çok denedim
Ege fitness antrenmanları değil hocam
Bölgesel olmicak tüm vücudu geliştirecek
Ve kardiyo önemli yağ yakımı için diye biliyorum
Ve beslenmende çok önemli
Hareketleri doğru ve tam yapmanda
Ve bu uzun bir süreç olabilir ümidini kaybetme

kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
1.83 ise 83 kilo üstü kiloludur. Nekadar boy okadar kilo oran 1 e 1. Kilolu değilsiniz. Doktordan Tavsiye alıp Ona göre antremman Programı cıkarmalısınız. Herseyi yapyor gene olmuyorsa sebebi Metobolizma Olabilir.

Bölgesel olmicak tüm vücudu geliştirecek
Ve kardiyo önemli yağ yakımı için diye biliyorum
Ve beslenmende çok önemli
Hareketleri doğru ve tam yapmanda
Ve bu uzun bir süreç olabilir ümidini kaybetme
dediklerinizi bi arkdaşım da denedi bişey olmadı uz bi sürüe 6 ay yapmıştı ve çcoğun durumu şuan vahim

1.83 ise 83 kilo üstü kiloludur. Nekadar boy okadar kilo oran 1 e 1. Kilolu değilsiniz. Doktordan Tavsiye alıp Ona göre antremman Programı cıkarmalısınız. Herseyi yapyor gene olmuyorsa sebebi Metobolizma Olabilir.
metoplizma derken
mesela hocam dün sabah yediğim yemek şimdi eridi herhalde çünkü yeni tuvalte gitim

183 ve 70 kilo zayıf-normal arası gözükür. Şakasına demediklerine emin misin?

dediklerinizi bi arkdaşım da denedi bişey olmadı uz bi sürüe 6 ay yapmıştı ve çcoğun durumu şuan vahim

metoplizma derken
mesela hocam dün sabah yediğim yemek şimdi eridi herhalde çünkü yeni tuvalte gitim
Metabolizmanız Sorunlu büyük ihtimal, Bu Yüzden Kilonuz var. Doktora Gitmelisiniz.
@DOGANALPASLAN

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
hocam dendim olmuyo ve benim bağışıklığm çok kötü bana en yakın spor salaonu 14km uzaklıkta ve her sprdan çıktımı 4km yrüyp sonra dolmuşla gidiyorum eve ve hani inanlımaz yorucu ve çok terledimi çok çabuk hasata oluyorum yaz kış aynı durum
Spor yapman için spor salonuna gerek yok ben hiç spor salonuna gitmeden yaltim vucudumu senin yag oranini dusurmen lazim protein agirlikli beslen ve agirlik calis

70 kilo pek fazla degil yag oranin nedir?
Kalori acigi yapman lazim kilo vermek icin.

kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
183 70 e kilolu mu olur gayet iyi kilolu falan değilsin.

100 KG olsan neyse ilk defa gördüm böyle bir şey benim kilolu arkadaşım gamsızdı takmazdı sende takma

1.83 70 kilo zayıfsın neredeyse nası kilolu diye dalga geçiyolar deli gibi spor yap kas yap kilolusun diyeni hop tek yumruk
(şaka bi yana kilon normal çevren bi garip hale gelmiş bende anlayamadım)

selamlar hocam,
bende 1.90'ım kilomda 90 kiloluyum evet kabulde ediyorum benle de dalga geçiyorlar bana da 'ayıboğan' 'dombili' gibi lakaplar takıyolardı ben takmadım çünkü önemli olan benim düşüncem, benim vücudum kimseyi ilgilendirmez bence sizde takmamalısınız.
iyi forumlar :)

Sen kilolu değilsin ne alaka?

Geri