Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ailen bile dinlemiyorsa başkalarının dinlemesini ummak boşuna olur.çok dedim ama dinlemiyolar
Ailen bile dinlemiyorsa başkalarının dinlemesini ummak boşuna olur.çok dedim ama dinlemiyolar
Ege fitness antrenmanları değil hocamçok dedim ama dinlemiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ege fitnes flean onların antemanları fln diyyosanız hocam yapamayorum olmuyo çok denedim
1.83 ise 83 kilo üstü kiloludur. Nekadar boy okadar kilo oran 1 e 1. Kilolu değilsiniz. Doktordan Tavsiye alıp Ona göre antremman Programı cıkarmalısınız. Herseyi yapyor gene olmuyorsa sebebi Metobolizma Olabilir.kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
dediklerinizi bi arkdaşım da denedi bişey olmadı uz bi sürüe 6 ay yapmıştı ve çcoğun durumu şuan vahimBölgesel olmicak tüm vücudu geliştirecek
Ve kardiyo önemli yağ yakımı için diye biliyorum
Ve beslenmende çok önemli
Hareketleri doğru ve tam yapmanda
Ve bu uzun bir süreç olabilir ümidini kaybetme
metoplizma derken1.83 ise 83 kilo üstü kiloludur. Nekadar boy okadar kilo oran 1 e 1. Kilolu değilsiniz. Doktordan Tavsiye alıp Ona göre antremman Programı cıkarmalısınız. Herseyi yapyor gene olmuyorsa sebebi Metobolizma Olabilir.
Metabolizmanız Sorunlu büyük ihtimal, Bu Yüzden Kilonuz var. Doktora Gitmelisiniz.dediklerinizi bi arkdaşım da denedi bişey olmadı uz bi sürüe 6 ay yapmıştı ve çcoğun durumu şuan vahim
Mesaj otomatik birleştirildi:
metoplizma derken
mesela hocam dün sabah yediğim yemek şimdi eridi herhalde çünkü yeni tuvalte gitim
Spor yapman için spor salonuna gerek yok ben hiç spor salonuna gitmeden yaltim vucudumu senin yag oranini dusurmen lazim protein agirlikli beslen ve agirlik calishocam dendim olmuyo ve benim bağışıklığm çok kötü bana en yakın spor salaonu 14km uzaklıkta ve her sprdan çıktımı 4km yrüyp sonra dolmuşla gidiyorum eve ve hani inanlımaz yorucu ve çok terledimi çok çabuk hasata oluyorum yaz kış aynı durum
183 70 e kilolu mu olur gayet iyi kilolu falan değilsin.kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
Sen kilolu değilsin ne alaka?kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem