Neler Yeni

DİŞ HEKİMLİĞİ BIRAKIP ECZACILIK OKUMAK

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Selamlar yks'ye hazırlanırken hedefsiz bir şekilde çalıştım tıpa vesaire giderim diye düsünüyordum fakat geçen yıl sınavda hastalandım ve beklediğim sıralamayı yapamadım mezuna kalmaya cesaret edemedim ve diş hekimligi yazdım araştırmadan şuan bölümü sevmediğimi fark ettim ve eczacılığa da hevesim vardı yatay geçis vermek istiyorum ama herkes eczanın önü çok kapalı dişi bırakma diyor sizce ne yapmalıyım çok kararsızım

Rulep

80+ Gold
diş okuyanla daha iyi dertleşirsin diye @zapkinus etiketliyorum

Shourd

80+ Gold
Selamlar yks'ye hazırlanırken hedefsiz bir şekilde çalıştım tıpa vesaire giderim diye düsünüyordum fakat geçen yıl sınavda hastalandım ve beklediğim sıralamayı yapamadım mezuna kalmaya cesaret edemedim ve diş hekimligi yazdım araştırmadan şuan bölümü sevmediğimi fark ettim ve eczacılığa da hevesim vardı yatay geçis vermek istiyorum ama herkes eczanın önü çok kapalı dişi bırakma diyor sizce ne yapmalıyım çok kararsızım
ailenin parası varsa en iyisi eczacılık okumak ailenin parası varsa derken örneğin okudun ya sanırım bi işletme açmak için ayrı sınav vardı yanlış hatırlamıyorsam onada gir kendi eczacını aç kafan rahat olsun güzel parada gelir

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,656
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
eczane acmak su donemde cok zor is. 6 yildir eczane sirasi bekleyen yakinim var. ben eczaci olup firmada calisacagim dersen de onun yerine cok daha iyi bir universitede kimya bolumu okuman daha mantikli olur.

disi sevmedim derken ne kastediyorsun? dis ile ilgili olan pratik bolumu mu sevmedin yoksa teorik olan tip derslerini ve pratik dersleri beraber olarak mi sevmedin? eger 2. ise durum ne tip ne de ezcacilik care degil.

Gurkanpiro

80+ Gold
eczane sınır olmasaydı herkes acardı dıscılerde cok para var eger kendıne bu konuda guvenıyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eczane acmak su donemde cok zor is. 6 yildir eczane sirasi bekleyen yakinim var. ben eczaci olup firmada calisacagim dersen de onun yerine cok daha iyi bir universitede kimya bolumu okuman daha mantikli olur.

disi sevmedim derken ne kastediyorsun? dis ile ilgili olan pratik bolumu mu sevmedin yoksa teorik olan tip derslerini ve pratik dersleri beraber olarak mi sevmedin? eger 2. ise durum ne tip ne de ezcacilik care degil.
Pratiği sevemedim ayrıca insana yakından temas etmeyi de çok sevmiyorum

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,610
İsim
Lokman Doğan
bu arada daha 5 yıl ecz okuyacan cart curt şimdiden yer yokken 5 yıl ilerisi için hiç iyi bir plan değil yoksa ben de okurdum :(

Top Bottom