Neler Yeni

DİŞ HEKİMLİĞİ DEVAMSIZLIK

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beckham
Bu dediğiniz başka bölümler için olabilir ama tıp ve diş hekimliği ayrı sınavlara gitmez ilk 3 yıl. Tüm derslerin karışık olduğu komite sınavına girer. Devamsızlık da ona göre hesaplanır
Bizde vize final var komite yok ögrenci işlerine sordum her ders için yüzde 70 devam zorunluluğu varmış yani tüm derslerin toplamı değil ayrı ayrıymış

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bu dediğiniz başka bölümler için olabilir ama tıp ve diş hekimliği ayrı sınavlara gitmez ilk 3 yıl. Tüm derslerin karışık olduğu komite sınavına girer. Devamsızlık da ona göre hesaplanır
Üniversiteniz farklı o zaman. Diş hekimliğinde her ders ayrı. Her dersten ayrı ayrı geçmek zorundasınız. Her dersten ayrı sorumlusunuz.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tekin Ayber
Bi şey kanıtlamak zorunda olursanız gittiğiniz randevulara ait internetten döküm alıp gösterebilirsiniz veya başka bir belgeniz filan varsa gerektiğinde sunabilirsiniz, sonuçta sizden savunma isterlerse bunu yapın, sınıfta kalmaktan iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beckham
Bi şey kanıtlamak zorunda olursanız gittiğiniz randevulara ait internetten döküm alıp gösterebilirsiniz veya başka bir belgeniz filan varsa gerektiğinde sunabilirsiniz, sonuçta sizden savunma isterlerse bunu yapın, sınıfta kalmaktan iyidir
Bana öncelikli randevu vermişlerdi küçük bir kağıt verdiler randevu almana gerek yok direkt gel dediler mhrs ye baktım randevularimda gözükmüyor kagidida bulamıyorum gerçekten büyük aptallık.5 haftadan dolayı kalmam umarim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tekin Ayber
Bana öncelikli randevu vermişlerdi küçük bir kağıt verdiler randevu almana gerek yok direkt gel dediler mhrs ye baktım randevularimda gözükmüyor kagidida bulamıyorum gerçekten büyük aptallık.5 haftadan dolayı kalmam umarim
O zaman gittiğiniz hastaneden yazı, belge isteyin. Mutlaka kaydınız filan vardır, o kayıtlarla savunma istediklerinde kendinizi savunabilirsiniz. Hastanedeki ilgili birime durumu tam olarak anlatın, ciddi ve zorunlu olarak sorunu çözsünler... Asla belgesiz veya kayıtsız iş yapma, özellikle resmi işlerde.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Arkadaşlar selam diş hekimliği 1. Sınıf öğrencisiyim.Sitede teorik dersler için yüzde 70 devam zorunluluğu var diyor.Bu her ders için mi geçerlidir? Mesela 29 hafta biyokimya dersi alıyoruz.Bunun yüzde 30 u 8 hafta falan yapıyor.8 hafta gitmeme hakkım mı oluyor? Tam anlayamadım öğrenci işlerinde de kimse yoktu soramadım.Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.Galiba devamsızlıktan sınıfta kalacağım.
Evet 8 hafta hakkın oluyo bu arada bende dis bir hangi üni

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beckham
Evet 8 hafta hakkın oluyo bu arada bende dis bir hangi üni
Çukurova.Valla hocam kimse bilgi vermiyor bende tırstim diğer derslerde sıfır devamsızlık ama sadece biyofizik böyle sırf bunun için de sınıfta kalmak istemem.Siz hangi ünidesiniz

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Çukurova.Valla hocam kimse bilgi vermiyor bende tırstim diğer derslerde sıfır devamsızlık ama sadece biyofizik böyle sırf bunun için de sınıfta kalmak istemem.Siz hangi ünidesiniz
Bende selçuk ama kalmazsın büyük ihtimalle bi hesap et eğer sıkıntıdaysa hocayla asistanla falan görüş yoklama sözde gibi biraz hoca isterse geçirir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende selçuk ama kalmazsın büyük ihtimalle bi hesap et eğer sıkıntıdaysa hocayla asistanla falan görüş yoklama sözde gibi biraz hoca isterse geçirir
Toplam kaç kere gitmemişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beckham
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam kaç kere gitmemişsin
Onu söylemiyorlar ama galiba sene boyu 5 hafta gitmedim zaten 2 haftası kendi okulumda diş randevum vardı onun kağıtlarını goturursem belki sıkıntı yapmaz çünkü dişim çok kötüydü doktor sakın geciktirme falan dedi 3 hafta da şehir Hastanesi'nde randevum vardı bakalım artık haftaya hocayla konuşacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,887
Üyeler
169,787
Son üye
SansiGunes
Top Bottom