Neler Yeni

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Merhabalar 10. sınıfım yks de sıralama hedefim ilk 20k diş okunur mu babam çok fazla mezun var diyo ama bilemedim hem parası da iyi

RegioS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burhan
Merhabalar 10. sınıfım yks de sıralama hedefim ilk 20k diş okunur mu babam çok fazla mezun var diyo ama bilemedim hem parası da iyi
Cok bir bilgim yok ancak okumasi tip kadar zor calismasi daha rahat diye biliyorum ancak verebilcegeim en iyi tavsiye su olur, bi meslegi sadece parasi icin yapma yoksa ilerde cok pismanlik duyarsin

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
veysel
okunmaz çok fazla mezun veriyor ve artık yapay zeka gelecek makine çoğu kısmı halledecek 5 10 seneye ona göre oku. gittiğim dişçilerin çoğu bu durumdan yakınıyor a101den çok dişçi var oturduğum yerde. çevrende ki diş hekimlerine danış doğrudan uzun süredir işin içinde olanların yerine yeni başayandan 10 yıldır işin içinde olanlara

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok bir bilgim yok ancak okumasi tip kadar zor calismasi daha rahat diye biliyorum ancak verebilcegeim en iyi tavsiye su olur, bi meslegi sadece parasi icin yapma yoksa ilerde cok pismanlik duyarsin
tabii ki o yuzden değil mühendis olmak istemiyorum.sağlık istiyorum fakat tıp ta biraz zor geliyo üstelik çalışma şartları olarak diş daha mantıklı geliyo ama çok araftayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

okunmaz çok fazla mezun veriyor ve artık yapay zeka gelecek makine çoğu kısmı halledecek 5 10 seneye ona göre oku. gittiğim dişçilerin çoğu bu durumdan yakınıyor a101den çok dişçi var oturduğum yerde. çevrende ki diş hekimlerine danış doğrudan uzun süredir işin içinde olanların yerine yeni başayandan 10 yıldır işin içinde olanlara
evet aklımda doğrudan danışma da var bide çok fazla mezun verildiğini ben de duydum ama meslek kararında çok zorlanıyorum

RegioS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burhan
tabii ki o yuzden değil mühendis olmak istemiyorum.sağlık istiyorum fakat tıp ta biraz zor geliyo üstelik çalışma şartları olarak diş daha mantıklı geliyo ama çok araftayım
O zaman tabii ki de dis öneririm eger gercekten islerin iyi giderse kendi klinigini acma sansin da var. O zaman da paraya para demezsin

MufasaBoss

80+ Bronze
Reis Benim Kuzen Hacettepede Okudu 30 Bin Tl İle Özel Bir Klinikte Başladı
Şimdi Uzmanlık Okuyor Daha Fazla Maaş Almak İçin Sonraki Hedefi Üniversite Hocası Olmak Ve Almança Kursuna Gidiyor Bu Yıl Ağustosta Almanyaya Gidecek Önü Açık Bir Meslek Gibi

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
veysel

evet aklımda doğrudan danışma da var bide çok fazla mezun verildiğini ben de duydum ama meslek kararında çok zorlanıyorum
çok mezun veren bölümlerden uzak durun patladı çoğu suan avukatlık gibi düşün şuan avukat 200bin kişi var çoğu asgari ücrete çalışıyor ya da kendi işini yapmıyor ileride bu sorunu yaşıyacaksın. diş hekimliğine herkes üni okuyum takılıyım kafasında gelmiyor çalışkan zeki insanlar rekabet maksimum da

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
M.Rüzgar Özen
kanka yüzdelik dilimin neydi bi de şimdiden düzenli çalışıyo musun merak ettim ben şuan sadece ödevleri yapıyom ekstraya gerek yok gibi geliyo
Günde 2 3 saat düzenli çalışıyorum. Denemelerde 100 civarı geliyor netim

RegioS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burhan
herkes farklı birsey soyluyo kafam çok karışık

kral sen de mi 10. sınıfsın
tabii ki de en son karar sana kalir ama yapay zekayla bitecek bu meslek demek sacmalik olur, cünkü saglik alaninda yapay zekanin gelebeilme olasiligi cok düsük ve saglik alani garanti meslek hic degilse uzmanligini yapip yurt disina cikarsin. Ama eger olur da yurt disina illahaki cikmak istersen üniversiteni bitirip öyle git cünkü dil ögrenirken üniversite gercekten asiri zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,357
Üyeler
172,821
Son üye
Magnus23
Top Bottom