Cok bir bilgim yok ancak okumasi tip kadar zor calismasi daha rahat diye biliyorum ancak verebilcegeim en iyi tavsiye su olur, bi meslegi sadece parasi icin yapma yoksa ilerde cok pismanlik duyarsinMerhabalar 10. sınıfım yks de sıralama hedefim ilk 20k diş okunur mu babam çok fazla mezun var diyo ama bilemedim hem parası da iyi
tabii ki o yuzden değil mühendis olmak istemiyorum.sağlık istiyorum fakat tıp ta biraz zor geliyo üstelik çalışma şartları olarak diş daha mantıklı geliyo ama çok araftayımCok bir bilgim yok ancak okumasi tip kadar zor calismasi daha rahat diye biliyorum ancak verebilcegeim en iyi tavsiye su olur, bi meslegi sadece parasi icin yapma yoksa ilerde cok pismanlik duyarsin
evet aklımda doğrudan danışma da var bide çok fazla mezun verildiğini ben de duydum ama meslek kararında çok zorlanıyorumokunmaz çok fazla mezun veriyor ve artık yapay zeka gelecek makine çoğu kısmı halledecek 5 10 seneye ona göre oku. gittiğim dişçilerin çoğu bu durumdan yakınıyor a101den çok dişçi var oturduğum yerde. çevrende ki diş hekimlerine danış doğrudan uzun süredir işin içinde olanların yerine yeni başayandan 10 yıldır işin içinde olanlara
O zaman tabii ki de dis öneririm eger gercekten islerin iyi giderse kendi klinigini acma sansin da var. O zaman da paraya para demezsintabii ki o yuzden değil mühendis olmak istemiyorum.sağlık istiyorum fakat tıp ta biraz zor geliyo üstelik çalışma şartları olarak diş daha mantıklı geliyo ama çok araftayım
Reis Benim Kuzen Hacettepede Okudu 30 Bin Tl İle Özel Bir Klinikte BaşladıMerhabalar 10. sınıfım yks de sıralama hedefim ilk 20k diş okunur mu babam çok fazla mezun var diyo ama bilemedim hem parası da iyi
çok mezun veren bölümlerden uzak durun patladı çoğu suan avukatlık gibi düşün şuan avukat 200bin kişi var çoğu asgari ücrete çalışıyor ya da kendi işini yapmıyor ileride bu sorunu yaşıyacaksın. diş hekimliğine herkes üni okuyum takılıyım kafasında gelmiyor çalışkan zeki insanlar rekabet maksimum databii ki o yuzden değil mühendis olmak istemiyorum.sağlık istiyorum fakat tıp ta biraz zor geliyo üstelik çalışma şartları olarak diş daha mantıklı geliyo ama çok araftayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet aklımda doğrudan danışma da var bide çok fazla mezun verildiğini ben de duydum ama meslek kararında çok zorlanıyorum
O zaman tabii ki de dis öneririm eger gercekten islerin iyi giderse kendi klinigini acma sansin da var. O zaman da paraya para demezsin
herkes farklı birsey soyluyo kafam çok karışıkO zaman tabii ki de dis öneririm eger gercekten islerin iyi giderse kendi klinigini acma sansin da var. O zaman da paraya para demezsin
kral sen de mi 10. sınıfsınŞimdi yks çalışalım rakibim sonrasına bakarız
herkes farklı birsey soyluyo kafam çok karışık
kral sen de mi 10. sınıfsın
Günde 2 3 saat düzenli çalışıyorum. Denemelerde 100 civarı geliyor netimkanka yüzdelik dilimin neydi bi de şimdiden düzenli çalışıyo musun merak ettim ben şuan sadece ödevleri yapıyom ekstraya gerek yok gibi geliyo
tabii ki de en son karar sana kalir ama yapay zekayla bitecek bu meslek demek sacmalik olur, cünkü saglik alaninda yapay zekanin gelebeilme olasiligi cok düsük ve saglik alani garanti meslek hic degilse uzmanligini yapip yurt disina cikarsin. Ama eger olur da yurt disina illahaki cikmak istersen üniversiteni bitirip öyle git cünkü dil ögrenirken üniversite gercekten asiri zorherkes farklı birsey soyluyo kafam çok karışık
kral sen de mi 10. sınıfsın