Yardım Dış Mekan Güvenlik Kamerası CCTV Tavsiyesi Lazım

Nezha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Arkasında ufak bahçesi olan motosikletleri koyduğumuz toplam arsa alanı (bahçe dahil) 200 metrekare müstakil apartmanda yaşıyorum. İş yerim de apartmanın zemin katında. Mahallede küçük çocuklar var ve sürekli bir şeylere zarar veriyorlar. Binaya 5 metre mesafede karşıdaki boş arsaya sürekli çöp atıyorlar cam kırıyorlar. Arabayı çiziyorlar kapı önü mermer basamakların üzerinde kayısı çekirdeği kırıyorlar. Arka bahçe duvarı yüksekliği sokaktan 3.5 metre. 2 ay önce arka bahçe duvarına tırmanıp üstüne çıkan çocuk gördüm 12-13 yaşında, bağırdım çağırdım. 100 metre mesafede toprak sahası olan okul olmasına rağmen dar sokakta topa abana abana maç yapıyorlar. Biz küçükken dikenli tellerden atlayıp okula gider okulda yapardık maçımızı şimdi dikenli tel de yok kafalarına göre gidip oynayabilirler ama bunlarda akıl yok. Dün arabamın ön camına 9 yaşında çocuk soda şişesi fırlatmış camın 2 yerinde çatlak var. Artık bezdim aile terbiyesi yok hiçbirinde aileleri de nasıl insanlar belli değil. Buraya kadar derdimi anlattığım kısımdı, yardım istediğim kısım aşağıda.

Binanın 3 tarafına CCTV kurmak istiyorum. Kameralar hem birbirini görecek hem giriş çıkışları, önemli yerleri görecek. Ancak eski tip sağlam çelik gövdeli kamera bulamadım. Alacağım kaydeden cihaz ve harddisk belli. Sadece sağlam dış mekan cctv sistemi arıyorum. 720p 30fps kayıt alsa yeterli ancak gece net görüntü vermesi önemli. Bir de hepsinde olmasa da 6 kameranın 3ünde mikrofon özelliği olmasını da istiyorum. Gecenin 2sinde gümbür gümbür müzikle geçen bir h*yar var onu da yakalayabilirsem keyfim yerine gelir arabanın camını unutturur. Her türlü tavsiyeye açığım. Bütçem kayıt cihazı ve harddisk hariç 25k.

Geri