Diş teli takılıyken yumruk yemek

DefKot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,804
Bir kaç ay sonra okular açılacak, açığa da geçme şansım var ama eğer açığa geçmezsem okula gidicem ve ben diş teli taktırmayı düşünüyorum okul açılınca günün büyük bir kısmı okul ve sokakta geçiyor şimdi olur da biriyle dövüşürsem diş teline yumruk tekme gelse zarar görür dimi ? Ya da acaba hiçbir şey olmazmı ağzın içinde sonuçta.

Diş teli takılıyken ekmeği falan ısırramıyorsun büyük ihtimal zarar görmesin diye yumruğu düşünemiyorum bile

Yumuk yesen çok kötü olur.
Yemen için birinin sana fazlasıyla sinirlenip yanak taraflarına yumruk atması gerek.
Öyle bir durumda dişlerin falan aklına gelmez yaşıyormuyum diye şüphelenirsin.

Yumuk yesen çok kötü olur.
Yemen için birinin sana fazlasıyla sinirlenip yanak taraflarına yumruk atması gerek.
Öyle bir durumda dişlerin falan aklına gelmez yaşıyormuyum diye şüphelenirsin.
Abartmayın hocam sanki 50 yılık boksör mü yumruk atacak, aklıma geldi sadece belki diş teli takılıyken yumruk yiyen olmuştur anlatır dedim

Bir kaç ay sonra okular açılacak, açığa da geçme şansım var ama eğer açığa geçmezsem okula gidicem ve ben diş teli taktırmayı düşünüyorum okul açılınca günün büyük bir kısmı okul ve sokakta geçiyor şimdi olur da biriyle dövüşürsem diş teline yumruk tekme gelse zarar görür dimi ? Ya da acaba hiçbir şey olmazmı ağzın içinde sonuçta.
Kanka yumruk yediğin zaman diş teli takılı olduğu zaman ağzının içi kan dolar çünkü diş telleri ağzını keser üstüne ağrı dikkatli olman lazım hemde çok

Abartmayın hocam sanki 50 yılık boksör mü yumruk atacak, aklıma geldi sadece belki diş teli takılıyken yumruk yiyen olmuştur anlatır dedim
adam boksör çıkarsa ne yapcaksınız hocam ama bir şey olacağınız sanmam tabi tam nereye yumruk yediğinize bağlı

adam boksör çıkarsa ne yapcaksınız hocam ama bir şey olacağınız sanmam tabi tam nereye yumruk yediğinize bağlı
herkesin zaten tr 1.liği var dasasdadasda boksörüm die gezen çoğu kişi boş insan gerçekten boksörsede dışarda kavgayla fln işi olmaz

Oyle bisey olursa kosarak kacbence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,721
Üyeler
174,229
Son üye
hellospontos
Geri