Neler Yeni

DİŞ TELİ TEDAVİSİ NE KADAR SÜRER

Reaksiyon skoru
95
15 YAŞINDAYIM ALT VE ÖN DİŞLERDE ÇARPIKLIK VAR ÇOK FAZLA DEĞİL AMA DÜZGÜN OLMASINI İSTİYORUM VE DIŞTAN GÖRÜRNEN DİŞ TELİ GERÇEKTEN ÇOK RAHATSIZ EDİCİ GELİYOR İÇTEN DİŞ TELİ İLE YAPMAK TEDAVİYİ UZATIRMI UZATIRSA NE KADAR SÜRER

Şeffaf plak tedavisine yönelebilirsiniz 1 yıldan kısa bir sürede bitiyor.

Diş teli tedavisi kişiye göre belirlenir ve süresi değişir. Benim iki alt iki üst, dört dişimi çektiler. Tedavi 3 yıl sürdü. Arkadaşımın tedavisi 6 ay sürmüştü

Yaklaşık 2 yıl sürer

15 YAŞINDAYIM ALT VE ÖN DİŞLERDE ÇARPIKLIK VAR ÇOK FAZLA DEĞİL AMA DÜZGÜN OLMASINI İSTİYORUM VE DIŞTAN GÖRÜRNEN DİŞ TELİ GERÇEKTEN ÇOK RAHATSIZ EDİCİ GELİYOR İÇTEN DİŞ TELİ İLE YAPMAK TEDAVİYİ UZATIRMI UZATIRSA NE KADAR SÜRER
1,5-3 sene

Diş yapısına göre değişir. Basit görülen diş hareketleri uzun sürebilir. En iyisi ortodonti uzmanına muayene olmak. Diş teli görüntüsünden rahatsızsan şeffaf plak tedavisi isteyebilirsin. Tele göre biraz daha maliyetlidir ve her çeneye uygun olmayabilir. Dil tarafından uygulanan tel tedavisi de var ama uygulaması zor ve hastayı da çok rahatsız ediyor. Dilinde sürekli yaralar olur. Ortalama 1-2 yıl sürüyor tedavi süreci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,702
Üyeler
173,050
Son üye
mehmet kbs
Geri