GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 924
Kırmızı kutulu bir şey var onu mu diyon aga ondan yok düz ağrı kesici iş görür müSensodynelerde ağrı kesici mi var bilmiyorum ama ağrıyı kesiyor benim. Bir de etol fort at kafa rahat.
Bilmiyorum bende baş ağrısı fazla olmuyor eklem ağrısına da etol iyi geliyor. İlla ki işe yarar diğerleri de ama parasetamollü ağrı kesicileri alma boşuna parol gibi.Kırmızı kutulu bir şey var onu mu diyon aga ondan yok düz ağrı kesici iş görür mü
Kürdan gibi sert cisimlerle diş arasına kaçan gıdaları çıkarırken dikkatli olman lazım. Kürdan diş etini travmatize eder. Sen et çıkmadı sanırsın daha çok uğraşırsın halbuki dişlerin arasında et parçası kalmamıştır diş etin şişmiş olur. Şişen diş etini de arada et kalmış gibi sanıp daha da travmatize edersin. Ilık tuzlu su ile gargara yap. Bu dediklerim ağrının diş etinden kaynaklandığını durumda geçerli 1-2 gün içerisinde iyileşmiş olur.@Dentista beyler kavurma etleri vs sürekli diş aralarına kalıyor kürdan vb şeyler ile çıkarıyorum fakat bir tane oldu gene çıkardım ama Ağrı devam ediyor hafif ama sürekli ne yapabilirim önceden dişler çarpıktı tel kullandım