hocam garanti servisi bizim gibi düşünmüyor kart goruntu vermeyene kadar islem yapmayacaklar gibi duruyor teknisyen bana 9800x3d islemcin anakarti isitiyor...
Onca yıldır yerli yabancı bir çok platformda bileşenlere alakalı konular okudum, yazdım ama ilk defa anakartın ekran kartı gpusunu ısıttığını görüyorum 😂...
Vantilatörün kasaya hiçbir etkisi olmaz ama kasanın hava akışı iyi. Bak 2-3 gün önce Steel Nomad stress testi başlatmıştım 20 döngülük. Test toplam 20 dk...
Markadan bağımsız 5080 gibi yüksek watt çekebilen tepe model gpulara iyi soğutma sistemleri kullanıyorlar. En kötü soğutmaya sahip kart bile çok tatmin...
Gerekli bakımları yetkili servis tarafından zamanında yapıldığı sürece her araba kullanılır diye düşünüyorum. Üzümün çöpü armutun sapı dersen piyasa da araç...
Dünyaca ünlü strateji oyunları yapan paradox şirketinin resmi discord sunucusunda Atatürk pp'li herkesi banladılar. Gerekçe olarakta Mustafa Kemal Atatürkün...
Sıcaklık konusunda seni yakalayabildiysem başarmışırdım hocam 😅
1790107882
Hocam param güvende ile alıyorsunuz zatem 2 gün test etme şansınız var kafanıza...
The Expanse olarak dizi uyarlaması vardı. 9 serilik parçanın ilk kitabı Leviathan Uyanıyor. Alıp beğenirsen kalanı da okuyabilirsin. Çok sürükleyici bir...
Flashı hangi formatta biçimlendirdin? Benim de başıma gelmişti bu. Yükleme sayfasında sol alt köşede önceki sürümü yükle seçeneği var. Ben onu kullanarak...