Kardeşim bu kadar evham yapma. Alt tarafı bir sınav. Senin gibi binlercesi giriyor. O kadar kasma ünilerde bir b.k yok zaten. Tıp kazanamadığın sürece direk...
10. sınıfız o zamanlar okulda turnuva olmuştu. Bizim sınıfın kalecisi bendim. Çok çekişmeli maçlar vardı. Senin yazını okuyunca o günlere gittim. Her maça...
Kardeşim diş hekimiyim. Tedavi ücretleri doktordan doktora, dişlerin kapanış sınıflamasına, hastanın çene pozisyonlarına göre değişir. İlla bir fiyat...
Dostum her 420mm destekleyen kasa arctic lf3 için uygun değil. Sebebi radyatörünün diğer soğutuculardan kalın olması. Almak istediğin kasa ile arctic lf3 ü...
Araç alırken bende niyetlenmiştim ama araştırınca vazgeçtim açıkcası. Bunların başlıca sebepleri araçta problem oluştuğunda yaşayacağın durumlar. Parça...
Techpowerup dan bd yi kapadıysan ve düzeldiyse sorun dediğim gibi. Durumu düzeltmek için aklıma gelenleri yazdım. Buna rağmen düzelmediyse donanım bazlı bir...
Cpu %100 yük altındayken sadece 9w çekiyor. 45 dereceyi geçmiyor. Aklıma tek gelen senaryo bd prochot'ın işlemciyi kısıtlaması. Sırası ile tavsiyem statik...
Kardeşim bence problem Bd Prochot sisteminin işlemciyi kısıtlaması. Yaptığın işlemleri tekrar bir gözden geçir. Bakım sırasında anakartta statik elektirik...