Derde bak hey allahim. Elinizde f30 yoksa taigoyu satip f30 almak büyük enayilik olur. Elinizde ikiside varsa tabi ki f30 la gidilir. Ama sende f30 var diye...
Güç kaynağı gibi geldi ama farklı sebepler de olabilir olası aklıma gelen nedenler.
Eskiden anakartı yanlış montajlayan kullanıcılarda bu durum olurdu...
Kumpas varsa stok padlerin ölçülerini alıp kendin değişim yapabilirsin. Elimden böyle işler gelmez dersen hiç bulaşma. 3000 tl kullanacağı malzemelere göre...
Hocam bu düşüncelere girersen çılgın çıkarsın. Hayat bir tane imkanın varsa al kullan. 5080 daha iyi çıkabilirdi fakat yapmadılar. Bence potansiyelini en az...
Düşüncenizde hakılısınız. Apareyler için hasta ağzından ölçü alınır ve teknisyenler tarafından üretimi yapılır. Teknisyene bunun karşılığında ücret ödendiği...
SA,
EA Play'in ilk ay aboneliği yine indirime girmiş. Normalde 5,99$ olan fiyat şu an 1,20$ (yaklaşık 57 TL).
Abonelikle birlikte Battlefield serisi (BF6...
Yanlış bilmiyorsam sıvı soğutucun ile gelen Fanlar p14 pro model olmalı. Zaten çok güçlü fanlara sahipsin. Bunlar içerideki havayı rahatlıkla soğutucu...
Teller çıktıktan sonra damak genişletmek için aparey takılmaz. Damağa takılan apareyler tedavi sürecinde planlanır. Yaşın itibari ile normal bir aparey ile...
Dün ekran kartının pad değişimlerini yaptım o yüzden akşamdan beri stres testleri yapıyorum işlemci içinde son bir occt testi de yapmıştım 10dklık. 10dk...
Terre D'Hermes Eau Givrée yazın çok beğendiğim bir parfüm. Kalıcılık ve yayılım olarak iyi ama dün içerisinde tazelemek gerekiyor. Fiyatı daha düşük tutmak...