Evde daha çok dikkat dağıtıcı etmen var. Burası ormanlık olduğu için bir kuş sesi var başka dikkat dağıtıcı bir şey yok. Sadece serin diye tereddüt ettim. Acaba odaklanabilir miyim diye.bence bu soğukta çevredeki dikkat dağıtıcı onca etmenle beraber saçma bir fikir
bro mis gibi oksijen git parka ama kesinlikle hava soğuksa gitme insan istemesede vücud istemesede dikkatin dağılıyoEvde daha çok dikkat dağıtıcı etmen var. Burası ormanlık olduğu için bir kuş sesi var başka dikkat dağıtıcı bir şey yok. Sadece serin diye tereddüt ettim. Acaba odaklanabilir miyim diye.
Bir taraftan soğuk yiyeceksin öteki taraftan rüzgâr kitabın, defterin sayfalarını haldır şaldır çevirecek.Evde ders çalışmaktan sıkıldım. Dışarı çıkayım dedim ama hava biraz serin. Üstüme mont alsam dışarda parkta çalışsam nasıl olur? Verim alır mıyım? Sessiz sakin bir yer. Ders olarak biyoloji çalışacağım.
Bizim burasıda köye yakın. 12 derece ve güneşli.Dışarısı orada kaç derece bilmiyorum ama bizim burası şehre uzak (köy) 6 derece hava var.
Ondan şu an dışarıda çalışmanı önermem.
Pencere önüne bir masa at orada çalış + her 60 dakikada bi 10 dakika çık dışarıyı dinle odağını topla mis
benim odam evdeki diğer odalara göre kışın soğuk oluyor neredeyse dışarısıyla aynı baya soğuk yani oyuna bile konsantre olamıyorum o yüzden odaklanabileceğini düşünmüyorum bi de montun içinde evde ettiğin kadar rahat edemezsinEvde daha çok dikkat dağıtıcı etmen var. Burası ormanlık olduğu için bir kuş sesi var başka dikkat dağıtıcı bir şey yok. Sadece serin diye tereddüt ettim. Acaba odaklanabilir miyim diye.