Dişçi ile yaşadığım problem

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
2 yıl diş teli kullandım. Dişçi diş çekmeye gerek olmadığını böyle düzeleceğini söylemişti. Doktor tedavi bitti dedikten sonra şey dedi bana tedavi bitti istediğin zaman sökelim telleri dedi. Bende dislere çok bakmadım açıkçası düzgün görünüyordu. 6 ay sonra teller sökülsün istedim ve söküldü. Söküldükten sonra bir de ne göreyim! Alt dişlerim düzelmiş ama hala yamukluk var ve sıkış tıkış hepsi. Doktora söyledim bunlar düzelmemiş niye böyle oldu dedim. Bana dedi ki sen tedavinin bitmesini istedin artık yapacak bir şey yok dedi. Benim dişlerim de böyle diş çekmeyince anca bu kadar oluyor dedi. Üstüne alt dişlerin arkasına takılan telden de takmadı sadece damaklık verdi.Yemek yediğim zaman damaklığı çıkarıyorum ve dişlerim hemen gerilemiş oluyyor tekrar taktığımda ağrıyor bir süre. Ben napcam adamı şikayet edebilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olacak yokmu

Son düzenleme:
Bir avukatla görüş.

Damaklık her tel takılan hastaya cıkardıktan sonra verilir onda problem yok ama benim anlamadıgımda senin anlattıgına göre tedaviyi senin üzerine sonlandırıyor. Orasını çok çözemedim. Bunu doktorun yapması gerekiyor, bende tel kullandım ve kendi kararı ile herseyi yaptı ilginç konu

Damaklık her tel takılan hastaya cıkardıktan sonra verilir onda problem yok ama benim anlamadıgımda senin anlattıgına göre tedaviyi senin üzerine sonlandırıyor. Orasını çok çözemedim. Bunu doktorun yapması gerekiyor, bende tel kullandım ve kendi kararı ile herseyi yaptı ilginç konu
Ya bana dedi ki tedavi bitti ama ağzında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi sen bıkınca söyle çıkartalım dedi. Bende 6 ay sabrettim sonra gittim çıkartalım yeter dedim. Evet dişlerim çok kötüydü düzeldi ama tam düzelmiş değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir avukatla görüş.
Yaşım 17 babamlar bu işe girmez benim halletmem lazım avukat benimle görüşür mü?

Ya bana dedi ki tedavi bitti ama ağzında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi sen bıkınca söyle çıkartalım dedi. Bende 6 ay sabrettim sonra gittim çıkartalım yeter dedim. Evet dişlerim çok kötüydü düzeldi ama tam düzelmiş değil.
Doktorun bunu sana bırakması çok ilgincimr gitti. Çevremdede 3 4 kişi tel taktırdı. Doktorlarin hiçbiri böyle bir şey yapmadı. Kendileri karar verip cıkardılar ve bir sorun problemde olmadı. O yüzden takipteyim

Son düzenleme:
Bana yardımcı olur musunuz avukat konusunda

Hiçbir bilgim yok bu konularda

Avukat danışmalarının hepsi ücretli galiba
Ben de çok bilgili değilim. Detaylı bilgi edinmek için belediye ya da valiliğe uğrayabilirsin. Ya da direk avukatın birini arayarak soru sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,319
Üyeler
188,741
Son üye
Berkeurhann
Geri