Neler Yeni

Çözüldü✓ Dişçilik Fakültesi Tablet Öneri

Bahsettigin fiyat araliginda kalem ile kullanabilecegi tek bir model var samsung s6 lite

Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F 10.3" 128GB Wifi + Bluetooth Tablet ZA6H0025TR​

bu ürün nasıl sizce hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben de ondan bahsediyorum app gallery'de bütün google uygulamalarını yükleyebileceğiniz bir uygulama var paket olarak kuruyor.
önerdiğiniz cihaz nedir hocam huaweide kalemli 128gb olacak şekilde

federalper

80+ Silver

Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F 10.3" 128GB Wifi + Bluetooth Tablet ZA6H0025TR​

bu ürün nasıl sizce hocam

önerdiğiniz cihaz nedir hocam huaweide kalemli 128gb olacak şekilde
Hocam tablet konularını çok bilmiyorum sadece Google konusu hakkında bilgilendirmek istedim sizi.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Merhaba arkadaşlar ablam İstanbul Aydın Üniversitesi Dişçilik öğrencisi ablama dersleri için tablet almayı düşünüyoruz okuldan kalemli olması gerektiği söylenmiş kalemli tablet öneriniz varmıdır 128gb olursa iyi olur ben 2 cihaz buldum Samsung olan ama 64gb
sizce 2 cihazdan hangisi daha iyidir cihazda note uygulamaları kullanılacak akıcı olması önemli
İsteğiniz ile biraz ters olacak ama

Böyle bir şey satıyorum, hem de laptop tablet gibi elinizde de kalmaz, ikinci elde de değeri olur. Bir göz atın isterseniz.
Hem tablet, hem pc hem dokunatik kalemli.

İsteğiniz ile biraz ters olacak ama

Böyle bir şey satıyorum, hem de laptop tablet gibi elinizde de kalmaz, ikinci elde de değeri olur. Bir göz atın isterseniz.
Hem tablet, hem pc hem dokunatik kalemli.
maalesef hocam bütçemiz o kadar değil ayrıca laptoptan çok tablet tarzı bir ürün arıyoruz yinede teşekkürler

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
maalesef hocam bütçemiz o kadar değil ayrıca laptoptan çok tablet tarzı bir ürün arıyoruz yinede teşekkürler
1662373672435.png

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
maalesef bütçemizi çok aşıyor hocam LENOVO TAB M10 PLUS aldık bakalım umarım iyidir 3300e aldık
Ürünün işe yarar bir kalemi yok ama ? Harici kalemle kullanırken de sıkıntı yaşatır. Çünkü kalemle kullanmaya uygun bir model değil.

hayırlısı olsun.

Ürünün işe yarar bir kalemi yok ama ? Harici kalemle kullanırken de sıkıntı yaşatır. Çünkü kalemle kullanmaya uygun bir model değil.

hayırlısı olsun.
kalem ile geliyor hocam kalem hediyeli ayrıca kalem uyumluymuş

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    227.1 KB · Hit: 44

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

KreXieG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kayra Orhan
bahsettiğim play store vs hocam app gallery de her uygulama yok maalesef
herhalde yükleniyor diye biliyorum ama alışır ben eskiden google kullanıyordum microsoft edgeye geçtim artık alıştım

maalesef bütçemizi çok aşıyor hocam LENOVO TAB M10 PLUS aldık bakalım umarım iyidir 3300e aldık
hocam kaleme kandınız bence daha iyisi alınabilirdi bütçe 5000 diyorsunuz 3300 tllik almışsınız bari almışken alabileceğiniz en iyisini alsaydınız 1 yıl sonra ablanız için 5000 tl tablet önersi istemezsiniz inşallah

kalem 300 liraya bir tane bulurdunuz zaten

Yanlış modele baktım sanırsam, umarım sıkıntısız çalışır hayırlı olsun.
teşekkür ederim hocam

herhalde yükleniyor diye biliyorum ama alışır ben eskiden google kullanıyordum microsoft edgeye geçtim artık alıştım

hocam kaleme kandınız bence daha iyisi alınabilirdi bütçe 5000 diyorsunuz 3300 tllik almışsınız bari almışken alabileceğiniz en iyisini alsaydınız 1 yıl sonra ablanız için 5000 TL tablet önersi istemezsiniz inşallah

her tablet kalem uyumlu olmuyor hocam ayrıca 300tl dediğiniz kalemler yan sanayi ürün bu aldığım ama lenovo nun kendi orjinal ürünü

hocam kaleme kandınız bence daha iyisi alınabilirdi bütçe 5000 diyorsunuz 3300 tllik almışsınız bari almışken alabileceğiniz en iyisini alsaydınız 1 yıl sonra ablanız için 5000 TL tablet önersi istemezsiniz inşallah

ayrıca bu fiyata başka 128gb kalemli cihaz yoktu hocam yoksa 5k nin tamamını kullanırdık ama alabileceğimiz 2 cihaz vardı 1.samsung s6 lite 64gb olduğu için eledik 2.de lenovoydu mecbur onu aldık

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom