Benim bi arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor İnternet yüzünden vpn kullanıyor gta5e falan girerken sorun olmuyor dc deDiscord açıkken bir uygulama için vpn açmak zorunda kalıyorum. Arkadaşlarım discord açıkken vpn açarsam hesabımın ban yiyeceğini söylüyolar doğru mu söylüyorlar ?. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
tarayıcıdan mıDiscord açıkken bir uygulama için vpn açmak zorunda kalıyorum. Arkadaşlarım discord açıkken vpn açarsam hesabımın ban yiyeceğini söylüyolar doğru mu söylüyorlar ?. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
hayır hocam işim bitince dc girip arkadaşlarla konuşuyordum vpn açık kalıyor çoğunda bi sıkıntım olmadıDiscord açıkken bir uygulama için vpn açmak zorunda kalıyorum. Arkadaşlarım discord açıkken vpn açarsam hesabımın ban yiyeceğini söylüyolar doğru mu söylüyorlar ?. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
konuyla alakasız ama arkadaşına internet sağlayıcısını arayıp aile filtresini kapatmasını soyle buyuk ihtimal sorunu cozulurBenim bi arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor İnternet yüzünden vpn kullanıyor gta5e falan girerken sorun olmuyor dc de
Aynen sorun ondan kaynaklı diyorki arkadaşım öyle bir şey dersem ailem şüphelenir +18sitelere girdiğimi sanarlar diyo o yüzden demiyokonuyla alakasız ama arkadaşına internet sağlayıcısını arayıp aile filtresini kapatmasını soyle buyuk ihtimal sorunu cozulur
yemezsinDiscord açıkken bir uygulama için vpn açmak zorunda kalıyorum. Arkadaşlarım discord açıkken vpn açarsam hesabımın ban yiyeceğini söylüyolar doğru mu söylüyorlar ?. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.