Neler Yeni

Discord Alternatifi Program Yapıyoruz Siber Güvenlik İşlerini Bilmemiz Gerekiyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
Discord Alternatifi Bir Program Yapma Girişiminde Bulunucaz Fakat Bu Programda Siber Güvenliği Kullanıcı Bilgilerinin Güvenliğini Nasıl Sağlarız Bilmiyorum Bu Konuda Bilgili Olan Arkadaşlar Bizleri Bilgilendirebilir Mi? Veya Bu Başlangıç İçin Bizlerle Birlikte Bizlere Yardımcı Olabilir Mi? Gruplaşmamız Lazım.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Güvenliğini sağlayamazsınız koskoca şirketler bile sağlayamıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,487
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Discord Alternatifi Bir Program Yapma Girişiminde Bulunucaz Fakat Bu Programda Siber Güvenliği Kullanıcı Bilgilerinin Güvenliğini Nasıl Sağlarız Bilmiyorum Bu Konuda Bilgili Olan Arkadaşlar Bizleri Bilgilendirebilir Mi? Veya Bu Başlangıç İçin Bizlerle Birlikte Bizlere Yardımcı Olabilir Mi? Gruplaşmamız Lazım.
Uçtan uca şifreleme tekniğine bi bakın derim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenliğini sağlayamazsınız koskoca şirketler bile sağlayamıyor
Koskoca şirkete gerek yok kullanıcı verilerini şifreleyerek saklayabilelim bide programın açığı olmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uçtan uca şifreleme tekniğine bi bakın derim
Samsung'un ssd'lerde 256bit veri şifreleme özelliği var acaba o nasıl işliyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,487
İsim
Emre
Discord
necromancerr

ananas_suyu

80+ Bronze
Cyber Security okudumda naçizade tavsiyem uğraşmayın olur güvenliği sağlayamazsınız. Sacene kendinizi kandırırsınız. Discord yılların incelemeden token görme açığını zarzor düzeltmişken amatör bir ekibin yapması mümkün değil.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cyber Security okudumda naçizade tavsiyem uğraşmayın olur güvenliği sağlayamazsınız. Sacene kendinizi kandırırsınız. Discord yılların incelemeden token görme açığını zarzor düzeltmişken amatör bir ekibin yapması mümkün değil.
Bi şekilde deniyicez ilk adım olmadan devamı gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom