zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,938 Dahası Reaksiyon skoru 3,347 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 17 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mırnav yazmış: O ben başka anladım. Boş aksiyon oldu. Sanırım 42 saattr uyumadığımdan. Devamı için tıklayın... hocam kaspersky tam tarama da yaptım sanırım bir şey yok
Mırnav yazmış: O ben başka anladım. Boş aksiyon oldu. Sanırım 42 saattr uyumadığımdan. Devamı için tıklayın... hocam kaspersky tam tarama da yaptım sanırım bir şey yok
Mırnav 80+ Gold Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 5,203 Dahası Reaksiyon skoru 2,748 İsim SANANE 17 Temmuz 2022 #15 zerolite yazmış: hocam kaspersky tam tarama da yaptım sanırım bir şey yok Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Oh tamamdır.
zerolite yazmış: hocam kaspersky tam tarama da yaptım sanırım bir şey yok Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Oh tamamdır.
zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,938 Dahası Reaksiyon skoru 3,347 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 17 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Mırnav yazmış: Oh tamamdır. Devamı için tıklayın... hocam discord üzerinden gelen fotoğrafa tıkladığımda altta gözüken uzantıya da baktım, bi cloud depolama servisinden aktarmış zaten discorda iyice rahatladım.
Mırnav yazmış: Oh tamamdır. Devamı için tıklayın... hocam discord üzerinden gelen fotoğrafa tıkladığımda altta gözüken uzantıya da baktım, bi cloud depolama servisinden aktarmış zaten discorda iyice rahatladım.