Neler Yeni

Discord e posta zaten kayıtlı

José Mourinho

80+ Silver
Discord a ne zaman girsem e postamı doğrulayamaıyom sonra 1 ay gibi uzun süre discord a giremiyom sonra giriyom ama 1 hafta sonra hesap gene aynı sekilde nanan oluyo bu sorunu nasıl geçebelirim kullanabileceğim bütün epostları kullandım

En İyi Cevap
Discord a ne zaman girsem e postamı doğrulayamaıyom sonra 1 ay gibi uzun süre discord a giremiyom sonra giriyom ama 1 hafta sonra hesap gene aynı sekilde nanan oluyo bu sorunu nasıl geçebelirim kullanabileceğim bütün epostları kullandım
E posta doğrulamanı yanlış yapıyorsun veya yapamıyorsun o zaman. Discord e posta doğrulama nasıl yapılıyor

1) Buradaki resimden o çark a bas ''KULLANICI AYARLARI''
1630918784807.png

2) Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi e posta kısmına yazan e postanı kontrol et doğru mu diye değilse DÜZENLE ye basıp düzelt ve yukarıda yazan ! işaretinde DOĞRULAMA E-POSTASINI YENİDEN GÖNDER yap
discord kaydetme.png

3) Daha sonra E-posta veya gmail hangisi yazdıysan oraya gir ve...

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
E posta doğrulamanı yanlış yapıyorsun veya yapamıyorsun o zaman. Discord e posta doğrulama nasıl yapılıyor

1) Buradaki resimden o çark a bas ''KULLANICI AYARLARI''
1630918784807.png

2) Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi e posta kısmına yazan e postanı kontrol et doğru mu diye değilse DÜZENLE ye basıp düzelt ve yukarıda yazan ! işaretinde DOĞRULAMA E-POSTASINI YENİDEN GÖNDER yap
discord kaydetme.png

3) Daha sonra E-posta veya gmail hangisi yazdıysan oraya gir ve resimde de gösterdiğim gibi discord dan gelen mesaj a tıkla

1630919206826.png

4) Son olarak Koyu mavi yazıyla yazılı olan E-posta ONAYLA seçeneğine tıkla ve işlem bitti.

1630919289394.png

En İyi Cevap

José Mourinho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı seyleri yapıyom ama ben aynı e psotayı 1 2 kere girdiğimden kayıt etmis ve hangi hesaba girersem aynı sonuç veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,339
Üyeler
172,819
Son üye
efecolakk
Top Bottom