Neler Yeni

DİSCORD EKRAN PAYLASIM PİKSEL SORUNU (NİTRO VAR)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SAMET AA
SELAMLAR ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE BU FORUMDA VE BİRÇOK FARKLI YERDE BUNUNLA İLGİLİ KONULAR OKUDUM ARAŞTIRDIM FAKAT HERKESİN VERDİGİ CEVAPLAR NİTRONUZ OLMASI GEREKİYOR VEYA UPLOAD HIZINIZLA İLGİLİ OLABİLİR TARZINDA CEVAPLARDI BEN 1000 MBPS KULLANIYORUM 900'ünü NET ALIYORUM DİSCORD KONUSUNA GELİNCE NİTRO KULLANIRIM UZUN ZAMANDIR EKSTRA DC KANALIMIZDA 3.SV NEREDEYSE FAKAT EKRAN PAYLASIMIMIZ HERKESIN PİKSEL PİKSEL BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI PUBG MOBİL OYNUYORUZ BİZ EKİPCE ÖRNEK VERİYORUM SABİT DURUYORUZ BAZEN NETLESİYOR 720P 60 FPS DENİYORUZ 1080P 30 FPS HERSEYİ DENİYORUZ YİNEDE DÜZELMİYOR SİZLERDEN RİCAM BİR BİLGİNİZ VAR İSE YARDIMCI OLMANIZ

DC KANALIN SUANKI SEVİYESİNİDE YÜKLEDİM HATTA VE KİSİSEL NİTROLARIMIZDA MEVCUT

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    87.5 KB · Hit: 59

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Ekran kartlarınızla alakalı olabilir, özellikle AMD kullanıyorsanız.
Ayriyeten Discord'un ekran paylaşım özelliği çok iyi değil zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SAMET AA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartlarınızla alakalı olabilir, özellikle AMD kullanıyorsanız.
Ayriyeten Discord'un ekran paylaşım özelliği çok iyi değil zaten.
Gardaşım biz eskiden discord'da film izlerdik arkadaşlarla o derece hiç sorunlar olmazdı ayrıca tabletten ekran açan ekip oyuncuları var onlardada durumlar aynı ama bu ekran kartı olayı bazen internette oynayan arkadaslar oluyor onlarda asırı kasıyor donmayı geçtim onların ekran kartı ile alakalı oldugunu düsündük mining sistemi falan okey falan bizlerde degişlik yokken tabletten açanlar bile telefondan açanlar bile niye böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya gelip konu açıcak kadar artık merak ediyorum bu mevzuyu siteye üye olup konu açtım resmen sırf bilgisi olanı bulabilmek için

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hocam, ekran kartı Nvidia değil ise bu tarz sorunlar yaşamanız normal. Özellikle de oyunlarda. İster tabletten ister telefondan açsınlar yayını farketmez. Filmlerde pek sıkıntı yaşamazsınız zaten.

Bildiğim kadarıyla Discord maksimum 8K Bitrate kullanıyor, bu da hızlı görüntülerde pikselleşme yapabiliyor, hele ki dediğim gibi Nvidia ekran kartı yoksa.

The Semih

80+ Gold
SELAMLAR ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE BU FORUMDA VE BİRÇOK FARKLI YERDE BUNUNLA İLGİLİ KONULAR OKUDUM ARAŞTIRDIM FAKAT HERKESİN VERDİGİ CEVAPLAR NİTRONUZ OLMASI GEREKİYOR VEYA UPLOAD HIZINIZLA İLGİLİ OLABİLİR TARZINDA CEVAPLARDI BEN 1000 MBPS KULLANIYORUM 900'ünü NET ALIYORUM DİSCORD KONUSUNA GELİNCE NİTRO KULLANIRIM UZUN ZAMANDIR EKSTRA DC KANALIMIZDA 3.SV NEREDEYSE FAKAT EKRAN PAYLASIMIMIZ HERKESIN PİKSEL PİKSEL BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI PUBG MOBİL OYNUYORUZ BİZ EKİPCE ÖRNEK VERİYORUM SABİT DURUYORUZ BAZEN NETLESİYOR 720P 60 FPS DENİYORUZ 1080P 30 FPS HERSEYİ DENİYORUZ YİNEDE DÜZELMİYOR SİZLERDEN RİCAM BİR BİLGİNİZ VAR İSE YARDIMCI OLMANIZ

DC KANALIN SUANKI SEVİYESİNİDE YÜKLEDİM HATTA VE KİSİSEL NİTROLARIMIZDA MEVCUT
Donanım İvmesi ayarını kapatınca düzeliyor

1695746824594.png

Bu ayar normalde daha kaliteli yapması gerekiyor fakat yıllardır çözülemedi pikselleşme sorunu yaşatıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SAMET AA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle yaklaşımın için çok teşekkür ederim birisi konuya ilk defa farklı yaklaştı bu ayarı hız kasma donma için kapatmamız söylenmişti tam olarak hatırlamıyorum senin ekran paylaşımı için bu ayarla ilgili düşüncen nedir tam olarak

Son düzenleme:
Top Bottom