Neler Yeni

Discord hesabım katıldığım bir sunucu yüzünden askıya alındı

eldarovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eldar Musayev
Selam Arkadaşlar bundan iki hafta önce discord hesabım Katıldığım Bir sunucunun 18+ içerikler paylaşması nedeniyle discord tarafından silindi sunucunun içinde Bir çok üyenin hesabıda benim hesabım gibi Askıya alındı discorda 6-7 kez e posta ile talep gönderip hesabımı yeniden açmasını İstedim çünki silinen sunucu ile ilgilenmiyordum bile bir arkadaşım katılmamı istemiştim sadece o yüzden katıldım neyse discord her defasında bana Atığım fotoğrafdaki gibi cevaplar verdi hep düzgün ve ayrıntılı şekilde yazmama rağmen hep aynı cevabı veriyor yaptıkları haksızlık çünki discordun herhangi bir kuralını çiğnemedim bir sunucu yüzünden 3 yıllık hesabımın kapanması haksızlık hesabın içinde 1 yıllık nitro var bunuda göze almaları gerekiyordu

Ekler

• Screenshot_2025-01-25-22-23-08-227_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-25-22-23-08-227_com.google.android.gm-edit.jpg
    234.3 KB · Hit: 28
o sunucularda nelerin döndüğüne geçtiğimiz aylarda iğrenerek şahit olmuştuk. ellerine sağlık. düzgün yerlerde duran insanların hesapları kapatılmıyor, benim ve çevremdeki insanların hiçbirinin hesabı kapatılmadı mesela :)

eldarovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eldar Musayev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neyden kapatıldığını bilmiyorumki sunucu anime sunucusuydu hiç sahibinin kim olduğunu bile bilmiyorum

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Kayra
Nitro aldınız diye çifte standartlık yapılmaz bu 1 katıldığınız sunuculara dikkat etmeniz gereklidir.

neyden kapatıldığını bilmiyorumki sunucu anime sunucusuydu hiç sahibinin kim olduğunu bile bilmiyorum
+18 içerikten dolayı sunucu kapatmaz discord, sunucuya katılan hesabı hiç kapatmaz. yetişkin içeriklere yaş kısıtlamalı kanallarda olduğu sürece izin veriyor. Katıldığınız sunucuda başka bir illegal durum olabilir.

eldarovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eldar Musayev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+18 içerikten dolayı sunucu kapatmaz discord, sunucuya katılan hesabı hiç kapatmaz. yetişkin içeriklere yaş kısıtlamalı kanallarda olduğu sürece izin veriyor. Katıldığınız sunucuda başka bir illegal durum olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hesabımı geri almak gibi bir ihtimalim varmı şu an baktım ve 2027 23 ocaka kadar Hesabıma giriş yapamayacağımı söylüyor discordun Moderatörleri ile direkt iletişime geçe bilmek gibi bir şansım varmıdır acaba?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selam Arkadaşlar bundan iki hafta önce discord hesabım Katıldığım Bir sunucunun 18+ içerikler paylaşması nedeniyle discord tarafından silindi sunucunun içinde Bir çok üyenin hesabıda benim hesabım gibi Askıya alındı discorda 6-7 kez e posta ile talep gönderip hesabımı yeniden açmasını İstedim çünki silinen sunucu ile ilgilenmiyordum bile bir arkadaşım katılmamı istemiştim sadece o yüzden katıldım neyse discord her defasında bana Atığım fotoğrafdaki gibi cevaplar verdi hep düzgün ve ayrıntılı şekilde yazmama rağmen hep aynı cevabı veriyor yaptıkları haksızlık çünki discordun herhangi bir kuralını çiğnemedim bir sunucu yüzünden 3 yıllık hesabımın kapanması haksızlık hesabın içinde 1 yıllık nitro var bunuda göze almaları gerekiyordu
+18 den dolayı hesap kapatılmaz discordun kendi içinde nsfw filtresi var sonuçta illegal işler yapan bir sunucuya girmişsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,253
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq
Top Bottom