ilk oncelik zipten bir dosyaya cikardiginiza emin olun. emin olmak icin bence masaustune dosyayi acin. olmuyorsa remove dpi yapin, alternatifleri deneyin. bu arada installerlari yonetici olarak baslatmayi unutmayin.Merhaba goodbyedpi kurmaya çalışıyorum her şeyi yapıyorum ama discord yine de açılmıyor. Bir işe yaramıyor yani galiba aktif edemiyorum.
Nasıl düzeltebilirim bunu?
Yapıyorum olmuş gibi checking for updates diyor ama öyle kalıyor açılmıyor.ilk oncelik zipten bir dosyaya cikardiginiza emin olun. emin olmak icin bence masaustune dosyayi acin. olmuyorsa remove dpi yapin, alternatifleri deneyin. bu arada installerlari yonetici olarak baslatmayi unutmayin.
wifi operatorunuz nedirYapıyorum olmuş gibi checking for updates diyor ama öyle kalıyor açılmıyor.
hmm bilmiyorum hocam, hepsini tek tek deneyin yukardan assagi. dedigim gibi dosyaya cikarilmis olsun ve yonetici olarak baslatin. birinde olmuyorsa remove dpi yapip deneyin digerlerini.Turk telekom ethernet ile bağlı.
yok hocam hic bi arkadasimda oyle bir sey olmadi ne alakailk defa yuklediysen, ilk açılışta vpn lazım oluyor. warp indirip hallet sonra silersin
ne alaka diyecegine dene bir defa, sizede yaranilmiyor bilader hem soru soruyorsun hemde asagiliyorsun iyi kendi bildiğini yap sürünyok hocam hic bi arkadasimda oyle bir sey olmadi ne alaka
daha sonrasında warpi silebilirsin, sadece ilk açılışta gerekiyorWarp açıp denedim oldu. Teşekkürler