Discord Nitro Ödemesi Kabul Etmiyor

Furkanspy

80+
Reaksiyon skoru
24
Discord şuan 1 aylık ücretsiz nitro veriyor . Bende almak istiyorum bilgilerimi giriyorum daha sonrasında ülke adres posta kodu o kısımları sallıyorum ardından ileri diyorum ama sonrasında onaylamıyor. Türkiyede yasak biliyorum bende goodbyedpi ile giriyorum discorda. Internete baktığımda insanlar sanal kart vesaireden bahsetmişler çoğu paparadan yaparak alabilmiş fakat ben normal kredi kartıyla nasıl alabilirim sanal kart falan bilmiyorum çünkü

Discord şuan 1 aylık ücretsiz nitro veriyor . Bende almak istiyorum bilgilerimi giriyorum daha sonrasında ülke adres posta kodu o kısımları sallıyorum ardından ileri diyorum ama sonrasında onaylamıyor. Türkiyede yasak biliyorum bende goodbyedpi ile giriyorum discorda. Internete baktığımda insanlar sanal kart vesaireden bahsetmişler çoğu paparadan yaparak alabilmiş fakat ben normal kredi kartıyla nasıl alabilirim sanal kart falan bilmiyorum çünkü
discord açıldımı ki

sanal kart dediğiniz şey sadece kart numarası vs. farklı bir kartmış gibi oluyor banka uygulamasından bakabilirsiniz. kartlar kısmında sanal kartları seçip yeni kart oluşturabilirsiniz, normal kullandığınız kartı ona yansıtarak. internetten alışveriş yaparken bunu kullanmanızı öneririm her zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,160
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri