Discord Ödeme Onaylanamıyor

sqxyl

80+
Reaksiyon skoru
20
6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim?
1774103125364.webp

6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim? Alıntıyı görüntüle
troyu zaten adam akıllı kabul eden yer yok varsada sıkıntı çıkarıyor visa mastercard bul bir tane onunla hallet

Hocam gift olarak falan alırken de mi kart istiyor gift olarak atacak birini bulsanız falan
Gift ise olur hocam gifti kasttettiğinizi bilmiyordum. Gift direk size özel hediye veriyolar. Ama daha pahalı.

O zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en son
Ya bence en önemlisi dosya gönderme. Önceden nitrosuz 100mb dı şimdi 10mb saçmaladılar. Nitro hoşluk 🤣

Ya bence en önemlisi dosya gönderme. Önceden nitrosuz 100mb dı şimdi 10mb saçmaladılar. Nitro hoşluk 🤣
10 mb ne hiç olmasa daha iyi böyle insanlar atıcağı şeyi sıkıştırmak için uğraşıcak hiç olmasaydı en azından hiç bi uğraş vermelerine gerek olmazdı dosyaco dosyatc tarzı siteler kullanılabilir

O zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en son
Bide gift olarak alınmayan. Diğer türlü nitrolar 1 yıl içinde nitro almış isen kullanamıyorsun promo kod diye. Daha birçok kuralı var

Bide gift olarak alınmayan. Diğer türlü nitrolar 1 yıl içinde nitro almış isen kullanamıyorsun promo kod diye. Daha birçok kuralı var
Evet onların öyle bi sorunu vardı da neyse arkadaş gift olarak atabilen birisi bulursa o şekil alsın ya da başka kartlar deneyecek yapıcak bi şey yok

troyu zaten adam akıllı kabul eden yer yok varsada sıkıntı çıkarıyor visa mastercard bul bir tane onunla hallet
2 farklı visa ve mastercard'tanda denedim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 farklı visa ve mastercard'tanda denedim olmadı
%100 çalışan bi kart bilen varmıdır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,139
Üyeler
190,313
Son üye
ossaka