6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim?
troyu zaten adam akıllı kabul eden yer yok varsada sıkıntı çıkarıyor visa mastercard bul bir tane onunla hallet6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim? Alıntıyı görüntüle
İtemsatıştan falan alabilirsin6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim? Alıntıyı görüntüle
Aynı şey. Doğrulama amaçlı kart istiyor. 104tl çekip iade ediyor. Süre bitene kadar kartı kaldıramazsın.İtemsatıştan falan alabilirsin
Hocam gift olarak falan alırken de mi kart istiyor gift olarak atacak birini bulsanız falanAynı şey. Doğrulama amaçlı kart istiyor. 104tl çekip iade ediyor. Süre bitene kadar kartı kaldıramazsın.
Gift ise olur hocam gifti kasttettiğinizi bilmiyordum. Gift direk size özel hediye veriyolar. Ama daha pahalı.Hocam gift olarak falan alırken de mi kart istiyor gift olarak atacak birini bulsanız falan
O zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en sonGift ise olur hocam gifti kasttettiğinizi bilmiyordum. Gift direk size özel hediye veriyolar. Ama daha pahalı.
Ya bence en önemlisi dosya gönderme. Önceden nitrosuz 100mb dı şimdi 10mb saçmaladılar. Nitro hoşlukO zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en son
10 mb ne hiç olmasa daha iyi böyle insanlar atıcağı şeyi sıkıştırmak için uğraşıcak hiç olmasaydı en azından hiç bi uğraş vermelerine gerek olmazdı dosyaco dosyatc tarzı siteler kullanılabilirYa bence en önemlisi dosya gönderme. Önceden nitrosuz 100mb dı şimdi 10mb saçmaladılar. Nitro hoşluk![]()
Bide gift olarak alınmayan. Diğer türlü nitrolar 1 yıl içinde nitro almış isen kullanamıyorsun promo kod diye. Daha birçok kuralı varO zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en son
Evet onların öyle bi sorunu vardı da neyse arkadaş gift olarak atabilen birisi bulursa o şekil alsın ya da başka kartlar deneyecek yapıcak bi şey yokBide gift olarak alınmayan. Diğer türlü nitrolar 1 yıl içinde nitro almış isen kullanamıyorsun promo kod diye. Daha birçok kuralı var
2 farklı visa ve mastercard'tanda denedim olmadıtroyu zaten adam akıllı kabul eden yer yok varsada sıkıntı çıkarıyor visa mastercard bul bir tane onunla hallet
%100 çalışan bi kart bilen varmıdır acaba2 farklı visa ve mastercard'tanda denedim olmadı