K ksemre 80+ Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim emre genç 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 onurkaplan yazmış: Wise.com deneyin Devamı için tıklayın... hocam wise com üzerinden kart oluşturabiliyormuyuz? Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Şubat 2023 onurkaplan yazmış: Wise.com deneyin Devamı için tıklayın... Ekler asd.png 19.4 KB · Hit: 42
onurkaplan yazmış: Wise.com deneyin Devamı için tıklayın... hocam wise com üzerinden kart oluşturabiliyormuyuz? Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Şubat 2023 onurkaplan yazmış: Wise.com deneyin Devamı için tıklayın...
M MuhammedAli44 80+ Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 224 15 Şubat 2023 #15 Lgoyü yazmış: Uygulamadan deneyiniz olması lazım ben googleden denedim ama uygulamada deneyin olmazsa tekrar payhip sitesinde bir şey alma ekranında paypali seçip hesap açmayı deneyin Devamı için tıklayın... Hocam kurmama izin veriyor ancak business kısmında hesap açtırıyor. Bireysel açamıyorum. Onu nasıl bireysel yapabilirim?
Lgoyü yazmış: Uygulamadan deneyiniz olması lazım ben googleden denedim ama uygulamada deneyin olmazsa tekrar payhip sitesinde bir şey alma ekranında paypali seçip hesap açmayı deneyin Devamı için tıklayın... Hocam kurmama izin veriyor ancak business kısmında hesap açtırıyor. Bireysel açamıyorum. Onu nasıl bireysel yapabilirim?
Lgoyü 80+ Silver Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2,098 Dahası Reaksiyon skoru 727 İsim Enes 15 Şubat 2023 #16 MuhammedAli44 yazmış: Hocam kurmama izin veriyor ancak business kısmında hesap açtırıyor. Bireysel açamıyorum. Onu nasıl bireysel yapabilirim? Devamı için tıklayın... Bilmiyorum valla ben kurmuştum ama buisness mi bireyselmi bilmiyorum
MuhammedAli44 yazmış: Hocam kurmama izin veriyor ancak business kısmında hesap açtırıyor. Bireysel açamıyorum. Onu nasıl bireysel yapabilirim? Devamı için tıklayın... Bilmiyorum valla ben kurmuştum ama buisness mi bireyselmi bilmiyorum
N naberr 80+ Bronze Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 926 Dahası Reaksiyon skoru 352 İsim naber 15 Şubat 2023 #17 ben akbank bankamatik kartiyla yurtdışı sitelerden alışveriş yapabiliyorum. otomatik ceviriyor dolar veya euro. pound denemedim
ben akbank bankamatik kartiyla yurtdışı sitelerden alışveriş yapabiliyorum. otomatik ceviriyor dolar veya euro. pound denemedim