- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalımhem internetten hem de uygulamadan ödemeyi denediniz mi
Evet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalımhem internetten hem de uygulamadan ödemeyi denediniz mi
gizli bir pencere açıp tekrar deneEvet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalım
Onu da denedim sonra Tor tarayıcıyla da satın almayı denedim oda olmadıgizli bir pencere açıp tekrar dene
internet bağlantınızı değiştirerek denediniz mi örn wifiOnu da denedim sonra Tor tarayıcıyla da satın almayı denedim oda olmadı
Mobil veriyle de denedim olmadı komşumun internetine de bağlandım ordan da denedim hiçbirinden olmadıinternet bağlantınızı değiştirerek denediniz mi örn wifi
ödemeyi yapmış olabilir misiniz hesabınıza girip çalmayı denediniz miMobil veriyle de denedim olmadı komşumun internetine de bağlandım ordan da denedim hiçbirinden olmadı
Hesabıma premium gelmemiş çalmaya çalışınca reklam giriyor arayaödemeyi yapmış olabilir misiniz hesabınıza girip çalmayı denediniz mi
son bir şey daha soruyorum haha kartlarınız mastercard mı troy kart mıHesabıma premium gelmemiş çalmaya çalışınca reklam giriyor araya
Mastercard ve visa Troy kullanmıyorumson bir şey daha soruyorum haha kartlarınız mastercard mı troy kart mı
Olmuyorsa operatör ile ödeme yap o da mı olmuyorMastercard ve visa Troy kullanmıyorum
O seçenek yok kankam sadece kart ile ödeme seçenekleri varOlmuyorsa operatör ile ödeme yap o da mı olmuyor
Mümkün değil ben ödemeyi öyle yapıyorum hattın faturalı mıO seçenek yok kankam sadece kart ile ödeme seçenekleri var
Evet şimdi baktım öyle ödeme varmış onu denedim oldu Şuan aldım ama 2 aylık teşekkür ederimMümkün değil ben ödemeyi öyle yapıyorum hattın faturalı mı