goodbydpi yükleyebilirsinArkadaşlar discorda girmek istiyorum pc den w10 pro 64 bit nası girerim videolar varda tutmuyo benim pc ile ordakiler bi tavsşye verirmisiniz
normal indirip girin VPN açık bir şekilde tabiArkadaşlar discorda girmek istiyorum pc den w10 pro 64 bit nası girerim videolar varda tutmuyo benim pc ile ordakiler bi tavsşye verirmisiniz
neredengoodbydpi yükleyebilirsin
vpn nasıl indireceğim peki pc yenormal indirip girin VPN açık bir şekilde tabi
nereden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vpn nasıl indireceğim peki pc ye
Warp veya goodbydpı ile girebilirsin ben warp ile giriyorum oyunda ping sorunuda yaşamıyorum ama bazı kişilerde böyle olamyabiliyor goodbydpı ile girebilirsin ama bazı oyunlarda ban yeme riskin olduğunu belirtmek isterim arkadaşım rustta ban yedi hesabıda geri açılmıyorArkadaşlar discorda girmek istiyorum pc den w10 pro 64 bit nası girerim videolar varda tutmuyo benim pc ile ordakiler bi tavsşye verirmisiniz
Warp varken VPN e gerek yokburdan proton VPN i indirin mailiniz ile giriş yapın uygulamaya otomatık bağlan seçeneğine tıklayın muhtemelen Hollanda'ya bağlayacak sonrada siteden robloxu indirin![]()
indire basıyorum windows için bitane reklam sitesinemi ne atıyor inmiyorburdan proton VPN i indirin mailiniz ile giriş yapın uygulamaya otomatık bağlan seçeneğine tıklayın muhtemelen Hollanda'ya bağlayacak sonrada siteden robloxu indirin![]()
download now un altındaki Windows dan indirin bekleyin otomatık indirme var olmaz ise tam indir den indirinindire basıyorum windows için bitane reklam sitesinemi ne atıyor inmiyor
techspota atıyor ordan girişmi yapıyım mail ileburdan proton VPN i indirin mailiniz ile giriş yapın uygulamaya otomatık bağlan seçeneğine tıklayın muhtemelen Hollanda'ya bağlayacak sonrada siteden robloxu indirin![]()
hayır uygulamayı yükledik ten sonra giriş yapın yani proton açıldıktan sonra sizden mail isteyecek başka bir yere girmeyintechspota atıyor ordan girişmi yapıyım mail ile
win rarın zamanı bitmiş satın almamı istiyor buda olmadıbunu yükleyip klasöre çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonra service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyasını yönetici olarak aç
warp nası ındırılıyorWarp varken VPN e gerek yok