Discord pc den nasıl girilir

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Arkadaşlar discorda girmek istiyorum pc den w10 pro 64 bit nası girerim videolar varda tutmuyo benim pc ile ordakiler bi tavsşye verirmisiniz

Arkadaşlar discorda girmek istiyorum pc den w10 pro 64 bit nası girerim videolar varda tutmuyo benim pc ile ordakiler bi tavsşye verirmisiniz
normal indirip girin VPN açık bir şekilde tabi

nereden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vpn nasıl indireceğim peki pc ye
burdan proton VPN i indirin mailiniz ile giriş yapın uygulamaya otomatık bağlan seçeneğine tıklayın muhtemelen Hollanda'ya bağlayacak sonrada siteden robloxu indirin

Warp veya goodbydpı ile girebilirsin ben warp ile giriyorum oyunda ping sorunuda yaşamıyorum ama bazı kişilerde böyle olamyabiliyor goodbydpı ile girebilirsin ama bazı oyunlarda ban yeme riskin olduğunu belirtmek isterim arkadaşım rustta ban yedi hesabıda geri açılmıyor

burdan proton VPN i indirin mailiniz ile giriş yapın uygulamaya otomatık bağlan seçeneğine tıklayın muhtemelen Hollanda'ya bağlayacak sonrada siteden robloxu indirin
indire basıyorum windows için bitane reklam sitesinemi ne atıyor inmiyor

techspota atıyor ordan girişmi yapıyım mail ile

bunu yükleyip klasöre çıkar

sonra service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyasını yönetici olarak aç
win rarın zamanı bitmiş satın almamı istiyor buda olmadı

Warp varken VPN e gerek yok
warp nası ındırılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular