Discord PUBG oyun etkinliği sorunu

baranova

80+
Reaksiyon skoru
17
İlk fotoğrafı arkadaşımın üstüne tıklayarak ss aldım. Onda lobide kaç kişi olduğunu vs gösteriyor fakat bende bu şekilde gözükmüyor, ikinci resimdeki gibi görünüyor. Discord'dan baktık, oyun etkinliğinde tespit ettiği exe'ye kadar aynı her şey ama onda oyun PUBG : BATTLEGROUNDS bende ise PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS olarak görünüyor. Discord'a ticket attım onlar bile çözemedi. Var mıdır bu konuda bilgili bir babayiğit?

Ekler

• resim_2022-04-06_202315.png
    resim_2022-04-06_202315.png
    11.1 KB · Hit: 67
  • resim_2022-04-06_202415.png
    resim_2022-04-06_202415.png
    7.5 KB · Hit: 63
İlk fotoğrafı arkadaşımın üstüne tıklayarak ss aldım. Onda lobide kaç kişi olduğunu vs gösteriyor fakat bende bu şekilde gözükmüyor, ikinci resimdeki gibi görünüyor. Discord'dan baktık, oyun etkinliğinde tespit ettiği exe'ye kadar aynı her şey ama onda oyun PUBG : BATTLEGROUNDS bende ise PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS olarak görünüyor. Discord'a ticket attım onlar bile çözemedi. Var mıdır bu konuda bilgili bir babayiğit?
Hiç bilmiyom da maç sonu takılması sende de oluyo mu kafayı yicem düzeltemedim bir türlü 400 saatim var oyunu bıraktım geri başladım bu sorun yüzünden hala var bu sorun niye düzeltmiyolar bi türlü çok zor olmamalı düzeltmek var mı bunun bi çözümü

Hiç bilmiyom da maç sonu takılması sende de oluyo mu kafayı yicem düzeltemedim bir türlü 400 saatim var oyunu bıraktım geri başladım bu sorun yüzünden hala var bu sorun niye düzeltmiyolar bi türlü çok zor olmamalı düzeltmek var mı bunun bi çözümü
forumlarda yazan her şeyi denedim hocam olmuyor, statik ip satın almak gerekiyormuş internet sağlayıcısını arayıp. ben kablonet için baktım aylık 50 tl istiyolar. her maç sonunda 2-3 dk beklerim edebimle :)

forumlarda yazan her şeyi denedim hocam olmuyor, statik ip satın almak gerekiyormuş internet sağlayıcısını arayıp. ben kablonet için baktım aylık 50 TL istiyolar. her maç sonunda 2-3 dk beklerim edebimle :)
Haklısın usta statik ip ne alaka bi oyun için qjqwgwkwhsh

Geri