Neler Yeni

Discord Ses Gelmiyor ve Gitmiyor

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ben konuştuğumda etrafım yeşil oluyor, fakat sesim gitmiyor. Arkadaşlarım konuştuğunda onlarında etrafları yeşil oluyor, fakat bana sesleri gelmiyor. Ama arkadaşlarım kendi aralarında iletişim kurabiliyorlar. Çözüm için ne yapabilirim? Ayrıca mikrofonum ve kulaklığımın sağlam olduğundan eminim.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben konuştuğumda etrafım yeşil oluyor, fakat sesim gitmiyor. Arkadaşlarım konuştuğunda onlarında etrafları yeşil oluyor, fakat bana sesleri gelmiyor. Ama arkadaşlarım kendi aralarında iletişim kurabiliyorlar. Çözüm için ne yapabilirim? Ayrıca mikrofonum ve kulaklığımın sağlam olduğundan eminim.
SES kartı ayarları bakın sonra PC yeniden başlatın ayrıca ses ayarlarını tekrardan resetleyin bu sorun kuzende de vardı hallettik.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
discordla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü discord o sinyali iletiyor ama tam iletemiyor oda muhtemelen ses kartı ile ilgili bir sıkınıt başka kulakıl ve mikrofon ile denedeinzmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Aynı sorun bendede var maalesef. Çözemedim bir türlü. Chrome'den girince düzeliyor.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
discordla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü discord o sinyali iletiyor ama tam iletemiyor oda muhtemelen ses kartı ile ilgili bir sıkınıt başka kulakıl ve mikrofon ile denedeinzmi?
başka mikrofon ile denemedim fakat, ses kaydedicisini açtığımda sesim net bir şekilde kaydediliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorun bendede var maalesef. Çözemedim bir türlü. Chrome'den girince düzeliyor.
Ben zaten chrome dan giriyorum :D

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
başka mikrofon ile denemedim fakat, ses kaydedicisini açtığımda sesim net bir şekilde kaydediliyor.

Belki chrome'a mikrofon kullanma izni vermemişsindir ama ses neden sana gelmiyor bilemiyorum.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Sağ altta bulunan ses paneline sağ tıklayın > Ses efektleri > Açılan pencerede Kayıt cihazlarına tıklayın> Aktif olarak kullanılan mikrofuna tıklayıp özellikere basın ve dinleyi işaretleyin. Eğer hoporlerinizden sesiniz geliyorsa sizin ses kartınız çalışıyordur. Varsayılan iletişim aygıtı olarak tanımladığınızdan emin olun ve chrome ayarlar kısmından discord.com izinlerini kaldırıp siteye ctrl+f5 atıp tekrar izin vermeyi deneyin.

Görseller :

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ altta bulunan ses paneline sağ tıklayın > Ses efektleri > Açılan pencerede Kayıt cihazlarına tıklayın> Aktif olarak kullanılan mikrofuna tıklayıp özellikere basın ve dinleyi işaretleyin. Eğer hoporlerinizden sesiniz geliyorsa sizin ses kartınız çalışıyordur. Varsayılan iletişim aygıtı olarak tanımladığınızdan emin olun ve chrome ayarlar kısmından discord.com izinlerini kaldırıp siteye ctrl+f5 atıp tekrar izin vermeyi deneyin.

Görseller :
Ses kartım neyse ki çalışıyor, sorunu hala çözemedim. Yine de teşekkürler.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Discord ses ayarlarınızı Screenshot atar mısınız?
Ekran Görüntüsü (286).png
Ekran Görüntüsü (287).png

Doğru mu attım?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574