N Nemix 80+ Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 313 Reaksiyon skoru 92 5 Mart 2023 #1 Discord sunucsuna nazi fotoğrafı attım bişey olur mu?Arkadaşlar bir tane sunucuya galeri kısmına hitlerin paris önünde ki fotoğrafını attım, ticket açtığını belirtti ban yer miyim dc den
Discord sunucsuna nazi fotoğrafı attım bişey olur mu?Arkadaşlar bir tane sunucuya galeri kısmına hitlerin paris önünde ki fotoğrafını attım, ticket açtığını belirtti ban yer miyim dc den
TeknoPiyon 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 8,177 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 4,569 5 Mart 2023 #3 Aga ben adımı hitler yapıp Pp koyup hitler kraldir yazdım hiçbir şey olmadı ki hitler kendi ulkesini düşündüğü için bunları yapıp insanları katletti ben Hitler'e saygılı bir bireyin
Aga ben adımı hitler yapıp Pp koyup hitler kraldir yazdım hiçbir şey olmadı ki hitler kendi ulkesini düşündüğü için bunları yapıp insanları katletti ben Hitler'e saygılı bir bireyin
milenix Cezalı 80+ Gold Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 6,196 Reaksiyon skoru 6,034 5 Mart 2023 #4 hitler kraldır agaa aksini iddia eden komünisttir