Emocan2214
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Rol yetkileri kısmında kapalı zaten hocam o kısımdan bahsetmiyorumRol ayarlarindan , o yetkiyi kısıtlanan gerekiyor.
Dc gibi güvensiz bir yazılımda sansür kullanman saçma olmuş onun dışında sorun için şunu diyebilirim ayarlarda gözünden kaçan engelleme vardır otomatik bir yetki veriyorsundur ve bu ayaları geçersiz kılıyor.Bir sunucum var bu sunucuda kayıt sistemi kullanıyorum ama bu kısım yüzünden herkes kendine rastgele isim veriyor
Bu kısım nasıl kapatılır
Hocam sansürü benim nickim gözükmesin diye yapmadım okul için bir sunucuydu okulum vs. gözükmesin diye yaptımDc gibi güvensiz bir yazılımda sansür kullanman saçma olmuş onun dışında sorun için şunu diyebilirim ayarlarda gözünden kaçan engelleme vardır otomatik bir yetki veriyorsundur ve bu ayaları geçersiz kılıyor.
Sıkıntı yok her sunucuda @ everyone rolü vardır buradan rol ayarlarını yapın sorununuz tamamıyla çözülür.Hocam sansürü benim nickim gözükmesin diye yapmadım okul için bir sunucuydu okulum vs. gözükmesin diye yaptım
Çok teşekkür ederim hocam everyone rolünden yapınca olduSıkıntı yok her sunucuda @ everyone rolü vardır buradan rol ayarlarını yapın sorununuz tamamıyla çözülür.