Twitch Discord Sunucusu Oluşturma

Reaksiyon skoru
42
Sevgili arkadaşlar bana hayrına sevabına duasına discord sunucusu oluşturabilecek arkadaş arıyorum. içeriğinde botlar da dahil yapabilecek bir hayır sever var mıdır acaba. yapıcak bana devredecek ben de işletecem. büyük duamı alır cennet kapısını aralar teşekkürler :))

Sevgili arkadaşlar bana hayrına sevabına duasına discord sunucusu oluşturabilecek arkadaş arıyorum. içeriğinde botlar da dahil yapabilecek bir hayır sever var mıdır acaba. yapıcak bana devredecek ben de işletecem. büyük duamı alır cennet kapısını aralar teşekkürler :))
Sunucu devir etmeyi senden duydum ilk defa

bu kadar dua etmene gerek yok ayrıca bedavadan kimse senin dc sunucusu açıp oraya saatlerini harcicak düzenlemek üstüne bide tanımadığı kişi için belli bir ücret verirsen yapılabilir (ayrıca devir etme diye bişeyde yok)

tabi belli bi ücrete yapılırda çok saat ayıracağımız için ücretsiz yapılmaz

Sahipliği aktarınca kurucu olarak kalmıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri