Neler Yeni

Discord tanımadıklarımdan istek geliyor

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dün bi bayan istek attı ortak sunucumuz valoranttı bu önemli değil sanırım çünkü ortak sunucumuz var ama bugün bi bayan daha istek attı ne ortak arkadaşımız ne de ortak sunucumuz vardı.Daha dün hypesquad aldım anket yaparak alakası va mı bi ara da gelen istekleri kabul etmeyin hacker olabiliyo diye söyleniyodu normal midir bu durum?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
asla kabul etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

%90 hacker veya çıkarcı

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lolcü selen olabilir kanka senden skin alıp gider.
Ama hacker olayını anlamadım nasıl yapsınki
Kullanıcı adı bu Łucão hacker olayı da Bi ara böyle bi yazı vardı bi ara derken 2 hafta önce falan ondan dedim ( Chrisopeer Davies ve Jessica Davies isimli discord kullanıcılarının isteklerini kabul etmeyin, onlar hacker. Bunu arkadaş listenizdeki herkese söyleyin çünkü eğer listenizde biri onları eklerse, sizin de listenizde olurlar. Kişşisel bilgisayarınızın IPsini ve adresini bulabilirler, yani mümkün olduğunca bu mesajı yayın. "KeirStarmer" yada "Keir" isimli discord kullanıcılarına dikkat edin. Rasgele discord kullanıcılarına istek atıyorlar, ve isteğini kabul eden kişilerin hesaplarını ve IP adreslerini direk bulacak. Eğer bu kullanıcıyı görürseniz, isteğini ASLA kabul etmeyin ve onu engelleyin. Lütfen dikkatli olsun "KurtStarmer" veya "Kurt" isimli biri de iğrenç bu içerikler paylaşmakta. (O da bir hacker) ACİL DURUM ÇAĞRISI | Lütfen bunu dikkatlice okuyun: Haklı bir uyarı daha, "mac" isimli bir discord kullanıcısına da dikkat edin, tagi #9939 olan. O da size istek atarsa reddedin ve engelleyin. )

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Lolcü selen olabilir kanka senden skin alıp gider.
Ama hacker olayını anlamadım nasıl yapsınki
discordda böyle yapanlar var rastgele birini ekliyorlar kabul edersen kodlar fln senin ip ne kadar buluyor

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Dün bi bayan istek attı ortak sunucumuz valoranttı bu önemli değil sanırım çünkü ortak sunucumuz var ama bugün bi bayan daha istek attı ne ortak arkadaşımız ne de ortak sunucumuz vardı.Daha dün hypesquad aldım anket yaparak alakası va mı bi ara da gelen istekleri kabul etmeyin hacker olabiliyo diye söyleniyodu normal midir bu durum?
Arkadaş isteklerini engelle benim gibi sadece sen istek atınca arkadaş eklersin.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
hypesquad ile bir ilgisi yok onun kabul etme mesajda yazma istersen ayarlardan tanımadığın kişilerin sana mesaj atmasını kapatabilirsin

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben onlarca garip istek kabul ettim hack falan yaşanmadı en fazla 18+ reklam :d

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Kullanıcı adı bu Łucão hacker olayı da Bi ara böyle bi yazı vardı bi ara derken 2 hafta önce falan ondan dedim ( Chrisopeer Davies ve Jessica Davies isimli discord kullanıcılarının isteklerini kabul etmeyin, onlar hacker. Bunu arkadaş listenizdeki herkese söyleyin çünkü eğer listenizde biri onları eklerse, sizin de listenizde olurlar. Kişşisel bilgisayarınızın IPsini ve adresini bulabilirler, yani mümkün olduğunca bu mesajı yayın. "KeirStarmer" yada "Keir" isimli discord kullanıcılarına dikkat edin. Rasgele discord kullanıcılarına istek atıyorlar, ve isteğini kabul eden kişilerin hesaplarını ve IP adreslerini direk bulacak. Eğer bu kullanıcıyı görürseniz, isteğini ASLA kabul etmeyin ve onu engelleyin. Lütfen dikkatli olsun "KurtStarmer" veya "Kurt" isimli biri de iğrenç bu içerikler paylaşmakta. (O da bir hacker) ACİL DURUM ÇAĞRISI | Lütfen bunu dikkatlice okuyun: Haklı bir uyarı daha, "mac" isimli bir discord kullanıcısına da dikkat edin, tagi #9939 olan. O da size istek atarsa reddedin ve engelleyin. )
Bu olay çok eskiydi discord tarafından da böyle bişi olduğu onaylanmadı

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Bişi olmaz merak etme

• Kızgın
Reaksiyonlar: memz

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hacker olmaz onlar diyolar ama ne düşünüyosun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacker değildir diyolar ne düşünüyosun?
başına gelmedikleri için normal

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Verdiği linklere tıklama yeter web sistesi olsa bile discord.çöm falanlarda dahil

Top Bottom