Discord üzerinden ip bulunurmu ?

AirShadow

80+
Reaksiyon skoru
17
Discord üzerinden bir kişi sunucuma gelip logo kaç tl sordu bende 3 tl dedım kendısı para sıkıntı degil gerekirse 50 tl veririm deid bende logoyu yaptım ve istedim kendisi sorular sordu burası neresı snaal dedim ve sanal iyi biyer mi yoksa kötü bir yer mı dedı bende ii biryer ama kötü insanlarda var tabii ki dedim kargonu sipariş e veridmö 235 tl kargo ücreti de benden dedı sasırdım yalan atıosun fln dedım ıstıosan ıp nı atıyım dedı dedımkı logo beleş olsun sen yeterki iptal et tm dedi kanıt ıstedım sözde kargo ya msj atmıs bızım kargo ıptal usta diye içimde şüphe uyandırdı ip mi bulup adresimi bulmuş olabilirmi bu da kantı diyor ? yardımcı olun lütfen :c

Screenshot_2021-07-07-14-23-49.png

Logo ve kargo? başarısız trol denemesi

1. si discordtan ip öğrenemez hadi öğrendi ip adresin tam adresin tutmaz, hadi oldu bu adam sana niye kargo gönderiyor

1. si discordtan ip öğrenemez hadi öğrendi ip adresin tam adresin tutmaz, hadi oldu bu adam sana niye kargo gönderiyor
dostum dedigim gibi bende bişey anlamadım ne olur ne olma forumda bilen birileri vardır diye sordum

Discord üzerinden bir kişi sunucuma gelip logo kaç TL sordu bende 3 TL dedım kendısı para sıkıntı degil gerekirse 50 TL veririm deid bende logoyu yaptım ve istedim kendisi sorular sordu burası neresı snaal dedim ve sanal iyi biyer mi yoksa kötü bir yer mı dedı bende ii biryer ama kötü insanlarda var tabii ki dedim kargonu sipariş e veridmö 235 TL kargo ücreti de benden dedı sasırdım yalan atıosun fln dedım ıstıosan ıp nı atıyım dedı dedımkı logo beleş olsun sen yeterki iptal et tm dedi kanıt ıstedım sözde kargo ya msj atmıs bızım kargo ıptal usta diye içimde şüphe uyandırdı ip mi bulup adresimi bulmuş olabilirmi bu da kantı diyor ? yardımcı olun lütfen :c

Alıntıyı görüntüle
Discord da ip bulmak okyanusun derinliklerinde iğne bulmaktan farksız imkanı çok çok zor bulsa bile adresini bulamaz hadi kargo geldi sana diyelim ürünün parasını ödeme mahkemeye ver daha fazlasını alırsın

Discord da ip bulmak okyanusun derinliklerinde iğne bulmaktan farksız imkanı çok çok zor bulsa bile adresini bulamaz hadi kargo geldi sana diyelim ürünün parasını ödeme mahkemeye ver daha fazlasını alırsın
tm dostum sagol yanıtladıgın için

Discord'dan ip bulamazlar. Öyle olsaydı canlı ders trollcüleri enselenmişti.

Bulunmaz merak etmeyin. Yazıyıda biraz düzgün yazarsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,297
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri