Neler Yeni

Discord ve Fortnite çalışmıyor.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Selamlar yeni sistemimi nihayet topladım ve bilgisayara fortnite ve discord indirdim discord açılmıyor gri kalıyor eke bırakıyorum. Fortnite ise oynuyorum ve 3-5 drop yedikten sonra oyun çöküyor oyun sesi takılıyor ve mouse imlecim yok oluyor hiç bişey yapamıyorum mecbur düğmededn kapatmak zorunda kaldım. ethernet kablosuyla kullanıyorum fakat bağlantımda sorun olmamasına rağmen dc de kopmalar oluyor.
Sistem özellikleri
RX 6600 XT
R5 3600
GİGABYTE B450M S2H

Bu arada windowsum yok ondan olabilir mi ? key almak istiyorum önerdiğiniz site varsa atabilirsiniz.

Microsoft

80+ Bronze
Selamlar yeni sistemimi nihayet topladım ve bilgisayara fortnite ve discord indirdim discord açılmıyor gri kalıyor eke bırakıyorum. Fortnite ise oynuyorum ve 3-5 drop yedikten sonra oyun çöküyor oyun sesi takılıyor ve mouse imlecim yok oluyor hiç bişey yapamıyorum mecbur düğmededn kapatmak zorunda kaldım. ethernet kablosuyla kullanıyorum fakat bağlantımda sorun olmamasına rağmen dc de kopmalar oluyor.
Sistem özellikleri
RX 6600 XT
R5 3600
GİGABYTE B450M S2H

Bu arada windowsum yok ondan olabilir mi ? key almak istiyorum önerdiğiniz site varsa atabilirsiniz.
Dırayvır

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sistem özellikleri
RX 6600 XT
R5 3600
GİGABYTE B450M S2H

Ekran kartı driverı güncel mi?
Ayrıca gri ekran derken tam olarak nerede takılıyor discord?

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driverı güncel mi?
Ayrıca gri ekran derken tam olarak nerede takılıyor discord?
Pc yi dün kurdum son driveri indirdim. discord ise pc açıldığında açılıyorudu gri ekran kalıyordu komple kapatıp yeniden çalıştırdığımda açıldı. fortnite yi denemedim ?

Top Bottom