Neler Yeni

Öneri Discord VPN olmadan giriş yapmak

ananas_suyu

80+ Bronze
Hocam arkadaşları yanlış bilgilendirmeyin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her hangi bir zarar gelmez hocam

Yarıyor hocam şuan 6 arkadaşım superonline kullanıcsı sorunsuz kullanıyorlar.

Bende öyle bir şey yok hocam pc kapatıyorum acıyorum discord otomatik acılıyor ayarı sadece 1 kere yaptım

Bunu yönetici olarak başlat tamamen kalkar.

Alıntıyı görüntüle
? hic bir uygulama eklenti yuklemeden turknet dışında diger saglıcılarda degişmiyor dostum

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Enes
NextDNS de kullanabilirsiniz.Referansla giriş yapmayın yalnız sonra bakanım sizi de kapatır 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
NextDNS de kullanabilirsiniz.Referansla giriş yapmayın yalnız sonra bakanım sizi de kapatır 😂
:D kullandığınız programın haklarını ve ne işe yardığını biliyor musunuz hocam ?

Gelin ben bu yazılım mantığını anlatayım size

1. Çalışma mantığı :pasif DPIÇoğu Pasif DPI, engellenen web sitesine HTTP üzerinden erişmeye çalışırsanız HTTP 302 Yönlendirmesi gönderir ve HTTPS durumunda hedef web sitesinden daha hızlı TCP Sıfırlama yapar. DPI tarafından gönderilen paketler, Sağlayıcılarda görüldüğü gibi genellikle 0x0000 veya 0x0001'e eşit IP Tanımlama alanına sahiptir. Bu paketler, sizi başka bir web sitesine (sansür sayfası) yönlendirirlerse, GoodbyeDPI tarafından engellenir.Aktif DPIAktif DPI'yı kandırmak daha zordur. Şu anda yazılım, Aktif DPI'yı atlatmak için 7 yöntem kullanıyor:İlk veri paketi için TCP düzeyinde parçalanmaKalıcı (canlı tutma) HTTP oturumları için TCP düzeyinde parçalanmaHost başlığını hoSt ile değiştirmekBaşlık adı ile Host başlığındaki değer arasındaki boşluğu kaldırmaHTTP Metodu (GET, POST vb.) ile URI arasına ek boşluk eklemeAna bilgisayar başlık değerinin karıştırma durumuDPI'yi kandırmak ve bunların hedefe teslim edilmesini önlemek için düşük Yaşam Süresi değeri, yanlış sağlama toplamı veya yanlış TCP Sırası/Onay numaraları olan sahte HTTP/HTTPS paketleri göndermekBu yöntemler, TCP ve HTTP standartlarıyla tam uyumlu oldukları için herhangi bir web sitesini bozmamalıdır, ancak DPI veri sınıflandırmasını önlemek ve sansürü atlatmak için yeterlidir. Ek alan, HTTP/1.1 spesifikasyonu tarafından kabul edilebilir olmasına rağmen bazı web sitelerini bozabilir.Program, filtreleri ayarlamak ve paketleri kullanıcı alanına yönlendirmek için Windows Filtreleme Platformunu kullanan WinDivert sürücüsünü yükler.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Enes
:D kullandığınız programın haklarını ve ne işe yardığını biliyor musunuz hocam ?

Gelin ben bu yazılım mantığını anlatayım size

1. Çalışma mantığı :pasif DPIÇoğu Pasif DPI, engellenen web sitesine HTTP üzerinden erişmeye çalışırsanız HTTP 302 Yönlendirmesi gönderir ve HTTPS durumunda hedef web sitesinden daha hızlı TCP Sıfırlama yapar. DPI tarafından gönderilen paketler, Sağlayıcılarda görüldüğü gibi genellikle 0x0000 veya 0x0001'e eşit IP Tanımlama alanına sahiptir. Bu paketler, sizi başka bir web sitesine (sansür sayfası) yönlendirirlerse, GoodbyeDPI tarafından engellenir.Aktif DPIAktif DPI'yı kandırmak daha zordur. Şu anda yazılım, Aktif DPI'yı atlatmak için 7 yöntem kullanıyor:İlk veri paketi için TCP düzeyinde parçalanmaKalıcı (canlı tutma) HTTP oturumları için TCP düzeyinde parçalanmaHost başlığını hoSt ile değiştirmekBaşlık adı ile Host başlığındaki değer arasındaki boşluğu kaldırmaHTTP Metodu (GET, POST vb.) ile URI arasına ek boşluk eklemeAna bilgisayar başlık değerinin karıştırma durumuDPI'yi kandırmak ve bunların hedefe teslim edilmesini önlemek için düşük Yaşam Süresi değeri, yanlış sağlama toplamı veya yanlış TCP Sırası/Onay numaraları olan sahte HTTP/HTTPS paketleri göndermekBu yöntemler, TCP ve HTTP standartlarıyla tam uyumlu oldukları için herhangi bir web sitesini bozmamalıdır, ancak DPI veri sınıflandırmasını önlemek ve sansürü atlatmak için yeterlidir. Ek alan, HTTP/1.1 spesifikasyonu tarafından kabul edilebilir olmasına rağmen bazı web sitelerini bozabilir.Program, filtreleri ayarlamak ve paketleri kullanıcı alanına yönlendirmek için Windows Filtreleme Platformunu kullanan WinDivert sürücüsünü yükler.
Hocam bu ne ? Okudum ama tam anlayamadım.Ben orda ufak bi dalga geçmiştim ama yanlış mı anladınız acaba?

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
virus totalde kaspersky trojan bulmuş diyor sorun cıkmıyormu herkes kullanıyor sanırım?

kadobaba4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kadir
peki bunu yaptıktan sonra geri nasıl silecez

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Ayni sekilde windows arama kismina goodbyedpi yazip uygulamayi silebilirsin oyle oldugunu dusunuyorum denetim masasinda yoktu cunku

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
1730038339592.png

vernlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enesyigit
hocam Service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp düzenle diyoruz
Oradaki kodları silip benim verdiğim kodları yapıştırın.

Kaydedin dosyayı ve service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'yi yönetici olarak başlatın.
sen harbi adamın dibisin dostum işe yarıyor

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Kerem Eldes
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Umut Yıldız
Verdiğim linkten goodbyedpı indiriyoruz.

https://www.mediafire.com/file/9uj2dvs88zukawi/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.rar/

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Bat Dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. Fiber internet kullanıyorum

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.

(Herhangi bir ping artışı olmuyor roblox gibi vs sitelere giriş yapabilirsiniz)
Kral iyi güzelde bu yöntem her ağda işe yaramıyor maalesef zaten DNS değiştirmek eski çözüm bence VPN kullanmak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,874
Üyeler
164,212
Son üye
cansucnnn11
Top Bottom