Neler Yeni

Discord yerine ne kullanıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar dc kapandı bildiğiniz gibi Goodbydpi flan var ama hen onu yükledim sonra çoğu arkadaşım kullanmadığı için silmek istedim sonra silinmedi flan güvenli modda sildim pek güvenilir gelemdi başka bir şey kullanmak istiyorum ts3 var ama yeni güncelleme gelmis eyw güzel abi nie Türkçe yok siz ne önerirsiniz

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
Arkadaşlar dc kapandı bildiğiniz gibi Goodbydpi flan var ama hen onu yükledim sonra çoğu arkadaşım kullanmadığı için silmek istedim sonra silinmedi flan güvenli modda sildim pek güvenilir gelemdi başka bir şey kullanmak istiyorum ts3 var ama yeni güncelleme gelmis eyw güzel abi nie Türkçe yok siz ne önerirsiniz
guilded kullaniyoduk oda kapandi galiba skypde takiliyoz simdilik

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
...
İnstagram. Ekran paylaşma da var ama kasıyor. Onun haricinde kullanılacak pek bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnstagram. Ekran paylaşma da var ama kasıyor. Onun haricinde kullanılacak pek bir şey yok.
Oyun oynayanlari için pek iyi bir seçenek değil zaten bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

guilded kullaniyoduk oda kapandi galiba skypde takiliyoz simdilik
O nie kapandı

Teamspeak deneyin.
Hocam ts güzel fakat son cikan sürümü İngilizce eski sürümlerde zaten normal klasik ts sadece sesli cheat var

Hanaz

80+ Gold
Nerden indirdin dpi yı

Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Paşadöner
Nerden indirdin dpi yı
Normal dpi turkey yazdım herkesin indirdiği yerden indirdim güvenli modda sildim sadece bir dosyasi ama hepsi siliniyor bir tanesi silinmemiş ti

Nerden indirdin dpi yı
Ama artık zaten başka bir şey kullanmak istiyorum benim için sıkıntı değil yine yüklerim ama korkup yapamayan lar arkadaşlarda bende bişey diyemiyorum ondan güzel bir şey bulamamız lazım ts3 de güzel ekran paylaşma ve. Getirmiş fakat İngilizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Paşadöner
Bilen yokmuuuii

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Valour, guilded, matrix, spacebar, Teamspeak, ventro, mumble seç beğen al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,108
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom