Neler Yeni

Discord yüksek boyutlu GIF'leri Pp Yapmak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,788
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Boyut azaltan siteler var gif boyut küçültme diye yaz internete çıkıyor zaten

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyut azaltan siteler var gif boyut küçültme diye yaz internete çıkıyor zaten
Peki Discord da GIF aramadan bulduğum GIF'i nereden indiricem de koyucam o siteye?

Fradue

80+

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jâckêrs

80+ Bronze
Malesef kabul etmiyor discord hiç bir şekilde. Yalnız şöyle bir siteyi kullanıyorum ben giflerin veya resimlerin boyutunu düşürüyor. Bilmiyorum işinize yarar mı. Ama ben mesela 10Mb'lık bir resim pp yapıcaksam burdan sıkıştırıp boyutunu düşürüyorum. Buyrun;

Siteye girdikten sonra sol üstten "COMPRESS IMAGE" Yerine girin dosyanızı seçin, boyurun bir miktar düştüğünü göreceksiniz.
Şöyle bir taktik daha var "RESIZE IMAGE" kısmına gelip GİF veya JPEG farketmez dosyanızı açıp boyutunu düşürebilirsiniz. Dosyanızı açtığınız da sağdaki px'lleri örnek diyelim 500x500 onu 400x400 veya 300x300 yaparsanız çok fazla düşüş olacaktır boyutun da. Bu da böyle bir taktik ben GİFlerin boyutun bu şekilde düşürüyorum. Yalnız "RESIZE IMAGE" yerine dosyanızı açtığınız da "Maintain aspect ratio" yazan yerin tikini kaldırmayı unutmayın. Yoksa siz oraya kaç px yazarsanız alttakini veya üsttekini ona göre otomatik ayarlıyor.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Gifland diye sunucu var ve orda çok fazla gif var. Linkini atmam yasak değilse atabilirim.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Discord da 10 MB'den yüksek GIF'leri nasıl Pp yapabiliriz, bir yolu var mı?
Kardeşim bu play storda gif maker editör diye bir program var çok iş görüyor indir tavsiye ederim boyutu vs ayarlıyabiliyorsun kesip biçebiliyorsun her türlü işini görür

Top Bottom