Eren gözden verenDostlar mesela gıf kısmına mısal verıyorum Ahmet yazıyorum sacma sapan mılletın arkadasına vb yaptıgı seyler var bende yapmak ıstıyorum ama gram bılgım yok yardım lazım
Eren yazınca bir gif var aklıma geldi
Hocam hiç emin değilim fakat, (discord tenor sitesini kullanıyor diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin) tenorun sitesine girin orada oluştur kısmı var oradan yapılıyor sanırım. Fakat bu globale çıkıyor mu sizde mi kalıyor onu bilmiyorum, denemekte fayda var.Dostlar mesela gıf kısmına mısal verıyorum Ahmet yazıyorum sacma sapan mılletın arkadasına vb yaptıgı seyler var bende yapmak ıstıyorum ama gram bılgım yok yardım lazım
hocam ben denedım ordan hıcbır sonuc olmadı bıde kabul etme olayı mı ne varmıs ne kabul oldu ne red oldu baska bır sıte benceHocam hiç emin değilim fakat, (discord tenor sitesini kullanıyor diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin) tenorun sitesine girin orada oluştur kısmı var oradan yapılıyor sanırım. Fakat bu globale çıkıyor mu sizde mi kalıyor onu bilmiyorum, denemekte fayda var.
Bilmiyorum hocam tahmin ettim sadecehocam ben denedım ordan hıcbır sonuc olmadı bıde kabul etme olayı mı ne varmıs ne kabul oldu ne red oldu baska bır sıte bence