Discord'a girebilen bir grup.

CLister

80+
Reaksiyon skoru
54
Geçen gün bir minecraft server sahibine server'a üye olabilmek için bir soru sordum. Bana discord sunucularından üye olabileceğimi söyledi. Discorda farklı yönteler kullanarak girebilmek mümkün mü, mümkünse neden bir azınlık harici kimse denemiyor?

Geçen gün bir minecraft server sahibine server'a üye olabilmek için bir soru sordum. Bana discord sunucularından üye olabileceğimi söyledi. Discorda farklı yönteler kullanarak girebilmek mümkün mü, mümkünse neden bir azınlık harici kimse denemiyor?
ne alaka hocam vpn ac gır ıste

Turknet sag olsun DNS degistirsen bile girebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Pi Zero W 2 var dns olarak bunu calistiyorum birde vpn kurulu giriyorum ama dedigim gibi modem arayuzunden DNS degistirsen bile turknet te yasagi direk asiyorsun.

Öyle girilebiliyorsa ne anlamı var bu yasağın?
vpn engellenebılecek bırsey degıl keza cınsel ıcerıklı vıdeolar ızlemek ıcınde aynı seyı yapmak lazım devletımız kapatıyor bız vpn acıp ızlıyoruz fazla bır olayı yok ac sen vpn

Bunun onunla bir alakasi yok bu deep packet bilmem ne olayi var hatta DPI dedigimiz olay, discorda girmek icin bir cok kullanici GoodbyeDPI kullaniyor, turknette bu durum soyle calisiyor diye biliyorum sen DNS sunucusu girdigin zaman manuel, turknet bu DPI analizini girdigin DNS sunucusuna birakiyor bu yuzden giriyor ama diger saglayicilar DNS degistirsen bile bu analizi kendi yapiyor ve o yuzden discord yine engelli kaliyor, ben bu sekilde biliyorum mantigi.

Turknet sag olsun DNS degistirsen bile girebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Pi Zero W 2 var dns olarak bunu calistiyorum birde vpn kurulu giriyorum ama dedigim gibi modem arayuzunden DNS degistirsen bile turknet te yasagi direk asiyorsun.
Peki hocam siz madem sık sık giriyorsunuz şunu sormak istiyorum. Hala eskisi kadar aktif mi sunucular yani yasak sadece çok azınlık bir gruba mı etki ediyor yoksa belirgin bir şekilde aktif değil mi?

Peki hocam siz madem sık sık giriyorsunuz şunu sormak istiyorum. Hala eskisi kadar aktif mi sunucular yani yasak sadece çok azınlık bir gruba mı etki ediyor yoksa belirgin bir şekilde aktif değil mi?
Hala aktif insanları engelleyemezsiniz internet özgür bir ortamdır ondan vpn kullanmanızı veya dpi kullanmanızı öneririm çok fazla şey yapmak istemiyorum ama bazı şeyler yasaklanarak çözülemez devletimizin verdiği yanlış kararlar bunlar sadece bu kadar diyebilirim

Cidden çok saçma hükümetimiz aldığı kararı bile uyglayamıyor, hatta kararı alırken ben bunu tam olarak uygulayabilir miyim diye düşünmüyor bile.
Ne alaka hangi devlet uygularsa uygulasın vpn açarak girersin engelleyebilecekleri bir şey değil bu. Amaç şirketi devletin isteklerini kabul etmeye zorlamak. Ve herkes biliyor birton yöntemle girilebildiğini en son sen öğrenmişsin.

Geri