Touoa 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 4,381 Dahası Reaksiyon skoru 2,173 İsim Turuncu Keskin 20 Aralık 2021 #1 Meseladiscord sunucusundaki sağ tarafta ki çevrimiçi ve çevrimdışı panelinin yeni üyelere gözükmesini istemiyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
Meseladiscord sunucusundaki sağ tarafta ki çevrimiçi ve çevrimdışı panelinin yeni üyelere gözükmesini istemiyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
DoğuamaBatı 80+ Silver Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 3,404 Dahası Reaksiyon skoru 2,286 İsim ........ 20 Aralık 2021 #2 Touoa yazmış: Meseladiscord sunucusundaki sağ tarafta ki çevrimiçi ve çevrimdışı panelinin yeni üyelere gözükmesini istemiyorum. Nasıl ayarlayabilirim? Devamı için tıklayın... Ayarliyamasin söyle olur max bi kanal açarsın yeni üyeler sadece o kanalı görür diğer üyeler o kanalı göremez böylece birbirlerini goremezler
Touoa yazmış: Meseladiscord sunucusundaki sağ tarafta ki çevrimiçi ve çevrimdışı panelinin yeni üyelere gözükmesini istemiyorum. Nasıl ayarlayabilirim? Devamı için tıklayın... Ayarliyamasin söyle olur max bi kanal açarsın yeni üyeler sadece o kanalı görür diğer üyeler o kanalı göremez böylece birbirlerini goremezler