Bende normal calisiyor. VPN le falan girmeyi denedin mi? Genel bir sorun varmis bu arada.Arkadaşlar 1-2 gün önce Discord kullanıcılarının bir çoğunun Discord programı bozuldu. Sizin de bozuldu mu? Benim bozuldu
https://www.technopat.net/sosyal/konu/discord-baglanti-hatasi-ve-acilmamasi.2874700/ birde sunu dene istersenBende normal calisiyor. VPN le falan girmeyi denedin mi? Genel bir sorun varmis bu arada.
Hayır denemedim. Sildim geri yükledim giriş yapmada da hata veriyor. Kafayı yedi.Bende normal calisiyor. VPN le falan girmeyi denedin mi? Genel bir sorun varmis bu arada.
Kral benimki açılma ekranında kalmıyor. Ana menü geliyor yukarıda bağlanıyor yazısı yazıyor ama bağlanmıyor. Ha bu arada güvenli interneti kapatamam.
Bende bilmiyorum ya. Istersen bi googledan, operadan falan girmeyi dene birde vpn ile dene.Hayır denemedim. Sildim geri yükledim giriş yapmada da hata veriyor. Kafayı yedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral benimki açılma ekranında kalmıyor. Ana menü geliyor yukarıda bağlanıyor yazısı yazıyor ama bağlanmıyor. Ha bu arada güvenli interneti kapatamam.
umarım en kısa sürede düzelirEvet zaten sorun programda.