Neler Yeni

Discord'u bozulan kimler?

Discord'un bozuldu mu?

• Oy kullanan toplam üye
    9
  • Anket kapatıldı .

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar 1-2 gün önce Discord kullanıcılarının bir çoğunun Discord programı bozuldu. Sizin de bozuldu mu? Benim bozuldu 😀

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar 1-2 gün önce Discord kullanıcılarının bir çoğunun Discord programı bozuldu. Sizin de bozuldu mu? Benim bozuldu 😀
Bende normal calisiyor. VPN le falan girmeyi denedin mi? Genel bir sorun varmis bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende normal calisiyor. VPN le falan girmeyi denedin mi? Genel bir sorun varmis bu arada.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/discord-baglanti-hatasi-ve-acilmamasi.2874700/ birde sunu dene istersen

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır denemedim. Sildim geri yükledim giriş yapmada da hata veriyor. Kafayı yedi.

Kral benimki açılma ekranında kalmıyor. Ana menü geliyor yukarıda bağlanıyor yazısı yazıyor ama bağlanmıyor. Ha bu arada güvenli interneti kapatamam.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hayır denemedim. Sildim geri yükledim giriş yapmada da hata veriyor. Kafayı yedi.

Kral benimki açılma ekranında kalmıyor. Ana menü geliyor yukarıda bağlanıyor yazısı yazıyor ama bağlanmıyor. Ha bu arada güvenli interneti kapatamam.
Bende bilmiyorum ya. Istersen bi googledan, operadan falan girmeyi dene birde vpn ile dene.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
benimde açılmııyor anlamadım

google üzerinden giriş yapnca oluyor

SnareEcho

80+ Silver
Screenshot_2023-10-19-11-41-10-265.jpeg

İki aşamalı doğrulamayı doğru girdiğim halde geçersiz deyip yukarıdaki bağlanıyor yazısı çıkıyor. Kafayı yemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom