Neler Yeni

Dişim Hiç Beyazlamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
Önceden pek umursamazdım. 1 aydır günde 2 kere fırçalıyorum. Colgate kullanıyorum. 18 yaşındayım. Çok sarı değildi öncelerden ama artık olmaya başladı diye fırçalamaya başladım. Biraz da asosyallikten dolayıydı neyse. Sigara kullanmıyorum. Pürüzlü şeklinde diş taşı da değil ama beyazlamıyor. Nasıl beyazlatabilirim acaba. 2 kere yeterli mi, fazla şekerli seyler yememeye çalışıyorum.

ve bi tane dişim yamuk. sadece onu çektirip yeni diş taktırsam tuhaf durabilir. diş teli de yaşıma göre gecikmiş galiba. ne yapmalıyım

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
karbonatla falan beyazlatıyorlardı sanırım colgate iyi bir marka değil bu arada farklı beyazlatma içeren markaları kullan colgate,signal falan kullanma ben pek beğenmedim o markarı. diş beyazlatma için çeşitli şeyler kullanılıyor en son ihtimal basınçlı su ile temizleme yapıyor özeldeki dişçiler onlara sorabilirsin zararı var mı yok mu diye
diş teli için de yaşla alakası yok dişlerine baskı yapıp yerlerini oynatıyor bizim komşu 24 yaşında yaptı yani yapabilirsin

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Satürn
genetik

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
dişin beyaz olmaması bir sorun değil diş zaten tamamen beyaz da değildir doğal olarak sarımsı bir rengi vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
galiba,
Mesaj otomatik birleştirildi:

dişin beyaz olmaması bir sorun değil diş zaten tamamen beyaz da değildir doğal olarak sarımsı bir rengi vardır
hocam dişimi fırçalıyom normal ama dişin kendisi hafif sarı yani olması gerektiği halde ama diş etine yakın taraf, eti fazla tahriş etmesin diye yaklaştırmıyorum. bu sefer daha çok sarı kalıyor

karbonatla falan beyazlatıyorlardı sanırım colgate iyi bir marka değil bu arada farklı beyazlatma içeren markaları kullan colgate,signal falan kullanma ben pek beğenmedim o markarı. diş beyazlatma için çeşitli şeyler kullanılıyor en son ihtimal basınçlı su ile temizleme yapıyor özeldeki dişçiler onlara sorabilirsin zararı var mı yok mu diye
diş teli için de yaşla alakası yok dişlerine baskı yapıp yerlerini oynatıyor bizim komşu 24 yaşında yaptı yani yapabilirsin
eyvallah hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Oğuzhan
Hocam ne karbonatını gözünü sevim diş minesi için çok zararlı, olmadı porçöz döksün

galiba,

hocam dişimi fırçalıyom normal ama dişin kendisi hafif sarı yani olması gerektiği halde ama diş etine yakın taraf, eti fazla tahriş etmesin diye yaklaştırmıyorum. bu sefer daha çok sarı kalıyor

eyvallah hocam
Hocam deneme sakın karbonat gibi sacma şeyler diş doktoruna gitmekten başka mantıklı hamlen yok

Aynı şekil tam sarıya değil açık sarı gibi benimki ama beyazlamıyor

Mozambik

80+
Önceden pek umursamazdım. 1 aydır günde 2 kere fırçalıyorum. Colgate kullanıyorum. 18 yaşındayım. Çok sarı değildi öncelerden ama artık olmaya başladı diye fırçalamaya başladım. Biraz da asosyallikten dolayıydı neyse. Sigara kullanmıyorum. Pürüzlü şeklinde diş taşı da değil ama beyazlamıyor. Nasıl beyazlatabilirim acaba. 2 kere yeterli mi, fazla şekerli seyler yememeye çalışıyorum.

ve bi tane dişim yamuk. sadece onu çektirip yeni diş taktırsam tuhaf durabilir. diş teli de yaşıma göre gecikmiş galiba. ne yapmalıyım
Diş hastanesinde tazyikli suyla temizliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne karbonatını gözünü sevim diş minesi için çok zararlı, olmadı porçöz döksün

Hocam deneme sakın karbonat gibi sacma şeyler diş doktoruna gitmekten başka mantıklı hamlen yok
hocam fırçalayarak 1 2 ay sonra normal hale gelme çaresi yokmu. normal sarartı zaten, tortu diş taşı vs değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Oğuzhan
hocam fırçalayarak 1 2 ay sonra normal hale gelme çaresi yokmu. normal sarartı zaten, tortu diş taşı vs değil
Dış fırçası ve macunu beyazlatmaya yönelik değil dişinin sararmasını engellemesine yöneliktir yani benim bildigim kadarıyla, gideceğini sanmam en iyisi diş doktoruna git beyazlatma kaç para bilmiyorum

Clayz

80+ Silver

asosyallık ne alaka? bende fırcalıyorum karbonat felan ama bos ıs beyazlatmaya yonelık macunlar var ama cok etkı etmıyo dıscıye gıdıp beyazlatma yaptırabılırsın

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Arda Teksin

Birçok ürün denedim: aktif karbon, reklamlarda çıkan mor jel, mavi ışık, ardından bir saydam jel kullandım. Günde 3 kez dişimi fırçalarım fakat hiçbir faydasını göremedim. Kemik rengiyle alakalı olduğunu düşünüyorum; diş minesine zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Diş beyazlatma için birçok doktor, o bahsettiğim saydam jelin benzeri bir şeyle mavi ışık teknolojisini kullanıyor, ama anladığım kadarıyla bir faydası olmadı şahsen bende. Kron kaplama denenebilir, ama ne kalıcı bir çözümdür ne de ucuz bir şeydir. Diş teli her yaşta takılabilir. 19 yaşına girmek üzereyim, 1 ay sonra alt çeneme diş teli taktıracağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
asosyallık ne alaka? bende fırcalıyorum karbonat felan ama bos ıs beyazlatmaya yonelık macunlar var ama cok etkı etmıyo dıscıye gıdıp beyazlatma yaptırabılırsın
asosyallik dedigim pek umursamiyordum yani yeni fircalamaya basladim hocam. bakalim ozele gidecem galiba

Top Bottom