Neler Yeni

Disk Almadan XCH Kazma (Rehber) 228TB

softwaredevelopers

80+ Bronze
Plotlanmışsa iyi . Ama plotlamak için hesap oluştururken giriş kodları falan veriyolar bunları verdiler mi sana?

Dediğim sabit bir kazanç olsaydı zaten kiralamazlardı.

Biraz şanslıysan bir şeyler olabilir. Ufak bir kumar diyebiliriz :) Bir sıkıntı olmaz umarım. Kaç plot var ? 35-36 mı?

Kayseri diyince aklıma anadolu farm geliyor :D

Çiftlik bankın çakmasını yapmışlardı. Çiftlik bank vurgunu yapınca çıktılar basın açıklaması yaptılar biz kurumsal firmayız hiçbir sıkıntımız yok diye.

Sonra havalimanında yakalandı yurtdışına kaçmaya çalışırken :D
Verdiler hocam e-postama keyleri, kullanım kılavuzunu vs vs her şeyi göndermişler maşallah :D 37 plot var hocam

juliano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Burak Sarı
Verdiler hocam e-postama keyleri, kullanım kılavuzunu vs vs her şeyi göndermişler maşallah :D 37 plot var hocam

İyi plottan da kaçmamışlar ağzına kadar doldurmuşlar :D

Çalıp kaçmadıkları sürece bir sıkıntı yok gibi.

Bol şans hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Chia kazmayı bende düşündüm, hatta 36 TB rig kurmayı düşündüm fakat henüz fiyatı konusunda bir şey diyemem. Yüksek çıktı, düştü. Ama 578$ olmasını aklım pek almıyor. Ucuz bir sistemin ekran kartlarından kat kat daha fazla kâr ettirmesi riskli görünüyor.

Birkaç gün, birkaç hafta sonra fiyatı kendine geldiğinde tekrardan bakabilirim. Ekran kartını kullanırım ama 36 TB boş alanı işime yaramazsa ne yaparım bilemiyorum.

1 TB boş alan ile günde 2 $ kazmak pek mantıklı durmuyor açıkçası.
36 TB ile günde 74$ kazmak... Bilemiyorum

Hocam ekran kartları da zamanında ucuzdu. 2-3 aya parasını çıkartanlar vardı. Ekran kartlarını mininge kattılar.

Piyasada kalmadı uçtu gitti.

Belki aynısı hddler için olacak.

Ama şu an kumar tabi.

1.400-1.500 liraya aldığım 8 tb hdd ler 2500 liraya satılıyor şu anda.

Zarar etmeyiz herhalde.

Son düzenleme:

softwaredevelopers

80+ Bronze
Güncelleme: 20 TB olan pakete geçiş sağladım. Umarım güzel para kazanırız.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Farming için iyi sistem valla boş boş evde bilgisayar da açık kalmayacak
Ama chianın sert enflasyon yeme olasılığı var dikkatli olmak lazım.
%51 saldırısı da gelebilir.

Herkese selamlar, uzun bir aradan sonra bomba bir rehber ile tekrar karşınızdayım kardeşlerim.

XCH Coin son zamanlarda gündemden düşmüyor bildiğiniz üzere, bu nedenle birazıcık fırsatçılık yapıp gündemden yararlanarak bol beğeni alacak bir rehber hazırlama kararı aldım.

Bu rehberde HDD SSD hiçbir donanım satın almadan XCH Coin nasıl kazarsınız, nasıl para kazanırsınız onu anlatacağım.

Öncelikle donanım satın almayacak, donanımı kiralayacağız. Web sitemiz XCH Cloud

Web sitesi; https://xchcloud.net

Bu web sitesi üzerinden 228TB'a kadar depolamaya sahip cihazları kiralayabilirsiniz, donanım tamamen size ayırılıyor ve siparişten sonra erişim bilgileriniz mail adresinize gönderiliyor.

Uzak masaüstü bağlantısı ile cihaza erişebiliyorsunuz. Hepsini teker teker hesapladım, şuan güncel kur ve kazım zorluğuyla kira parasının 10 katını kazanabiliyorsunuz.

O halde ne diyelim, iyi kazançlar!
Oradan havuza katılmak mümkün mü?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,765
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Aylık 400 tl diyor lan zaten 4000tl ye sistem kurar yaparım

softwaredevelopers

80+ Bronze
%51 saldırısı da gelebilir.

Oradan havuza katılmak mümkün mü?
Evet mümkün direkt uzak masaüstü bağlantısı veriyorlar normal bilgisayar gibi dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz aynı zamanda

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet mümkün direkt uzak masaüstü bağlantısı veriyorlar normal bilgisayar gibi dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz aynı zamanda
Konu ile alakasız ama peki uzak masaüstü bağlantısı ile kapalı bilgisayarı başlatabiliyor muyuz?

Farklı internet hattından "Wake on LAN" işe yaramıyor.

Umut0526

80+ Silver
eline sağlık bence faydalı ama güvenilir mi orası biraz değişik

Güvenilir mi

softwaredevelopers

80+ Bronze
İyi dolandırılmalar arkadaşlar.
Teşekkürler hocam :D Bu arada dediğim gibi ben öyle çok güvenmem ancak yüz yüze tanıştığımızdan ötürü güvendim :D Umarım chia bank olmaz .d
Konu ile alakasız ama peki uzak masaüstü bağlantısı ile kapalı bilgisayarı başlatabiliyor muyuz?

Farklı internet hattından "Wake on LAN" işe yaramıyor.
İsterseniz IDRAC/ILO veriliyor, oradan sunucunun PSU durumuna kadar kontrol edilebiliyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,761
Üyeler
169,618
Son üye