Neler Yeni

Disk anlamadığım kadar dolu.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
2 Adet 500gb ssd mevuct. Windows kurulu olanda sadece 1-2 oyun olmasına rağmen 30gb boş yer kalmış. Diğer ssd'yi tamamen oyunlar ile dolduruyorum ona rağmen onda 100gb civarı boşluk var. Ne kadar bakmış olsam da bir türlü fazla boyutlu dosyaları bulamıyorum. Boyut sırasına göre sıralama yapıyorum çoğu dosyayı göstermiyor bile. Bunu çözebileceğim bir çözüm var mı?

Windirstat indirip kontrol edebilirsin.

revo uninstaller indir ne var ne yok gör hocam

Bazen ekran kaydı açık kalabiliyor veya otomatik olarak ekran kaydı yapabiliyor ekran kaydının kaydedildiği yere bakın aşırı bir anormallik varsa kayıtları silin

Bazen ekran kaydı açık kalabiliyor veya otomatik olarak ekran kaydı yapabiliyor ekran kaydının kaydedildiği yere bakın aşırı bir anormallik varsa kayıtları silin
Aynen öyle düşünüp baktım yok ekstra kayıt

Bilgisayarınızda eğer çok dosya yok ise yada cok fazla ise toplu seçerek yapabilirsiniz dosyaların üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler derseniz dosyaların boyutunu söyleyecektir öyle arasından eleye eleye hangisinin fazla boyut taşıdığını bulabilirsiniz çok sürmez

Bilgisayarınızda eğer çok dosya yok ise yada cok fazla ise toplu seçerek yapabilirsiniz dosyaların üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler derseniz dosyaların boyutunu söyleyecektir öyle arasından eleye eleye hangisinin fazla boyut taşıdığını bulabilirsiniz çok sürmez
Yukarda arkadaşın söylediği program sayesinde birkaç saniyede gördüm hangi dosyalar fazlaymış diye. Apple biraz fazlaymış onun dışında birkaç gereksiz şeyler vardı onları sildim biraz yer açtım sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,885
Üyeler
173,429
Son üye
berkantcnar
Geri