Disk biçimlendirilmiş midir

chronicle

80+
Reaksiyon skoru
3
iyi günler diliyorum herkese. bu sabah bilgisayarımda virüs olduğu şüphesiyle format atarken ssd'mi biçimlendirdim mi hatırlamıyorum. küçük mb halindekileri sildim sadece 447 gb olan kalmıştı ve boş alan 447 gb gözüküyordu. otomatik olarak biçimlendiriliyor mu ve virüs gitmiştir değil mi?

Windowsdaki sıfırlamayı yaptıysan gitmemiştir direk yeniden Windows kurulması sağlıklı olur

Yeni nesil virüsleri sen gir windowsun içine bulamazsın knk
windows 11 formatı attıktan sonra chipset sürücülerini vs kurdum tarama yaptım 2 tane trojen buldu. sadece ekran kartı sürücüsü winrar ve chipset sürücülerini kurdum. kendi sitelerinden indirdim sürücüleri de. virüs false positive olduğunu düşünüyorum açıkçası ama dediğim gibi korktuğum için içimde bir belirsizlik var

Format atmayı bildiğne eminmisin usb hazır varken bu sefer adam akıllı format at

Silinebilen herşeyi sil sadece kaç tane diskin varsa artık ekranda sadece onlar gözüksün sonra creat partion mu yazıyordu orda tam hatırlamıyorum yeni alan oluşturup windowsu kuruyorsun hepsi bu

Format atmayı bildiğne eminmisin usb hazır varken bu sefer adam akıllı format at

Silinebilen herşeyi sil sadece kaç tane diskin varsa artık ekranda sadece onlar gözüksün sonra creat partion mu yazıyordu orda tam hatırlamıyorum yeni alan oluşturup windowsu kuruyorsun hepsi bu
Hocam biliyorum çok konuştum ama. dediğiniz gibi format attım ancak format atmadan önce bilgisayarımda yüklü olan oyunun kısayolu format attıktan sonrakine geldi. bir risk oluşturur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri