ElectriX
80+ Silver
Bu depolaman dolduğu zaman mı oldu yoksa dolmadan önce mi? Açıklayarak yazar mısın?1 kez mavi erkan yedim
Bu depolaman dolduğu zaman mı oldu yoksa dolmadan önce mi? Açıklayarak yazar mısın?1 kez mavi erkan yedim
Dolmadan önce olması lazım.Bu depolaman dolduğu zaman mı oldu yoksa dolmadan önce mi? Açıklayarak yazar mısın?
Başlat>Disk Temizleme Aracı>Eğer önüne gelirse Windowsun yüklü olduğu diski seç, gelmezse>Önüne liste gelcek fotodaki gibi orada aşağı doğru kaydır 25gb dosya var mı(Yoksa diğer diskide kontrol et)? Ve son olarak mavi ekran analizini forumda paylaştın mı?(Bu önemli çünkü eğer orada 25gb dosya varsa mavi ekran boşa gitmesin.)50 gb boş bir yerim vardı ve bir anda 25 GB a düşmüş
anlamadım neden böyle olduğunu
iki diski de kontrol ettim fakat ikisinde de 25 GB lık bir dosya yokBaşlat>Disk Temizleme Aracı>Eğer önüne gelirse Windowsun yüklü olduğu diski seç, gelmezse>Önüne liste gelcek fotodaki gibi orada aşağı doğru kaydır 25gb dosya var mı(Yoksa diğer diskide kontrol et)? Ve son olarak mavi ekran analizini forumda paylaştın mı?(Bu önemli çünkü eğer orada 25gb dosya varsa mavi ekran boşa gitmesin.)
Windows güncelleme yapmış olabilir.Beyler iyi akşamlar.2-3 gün önce Yerel Disk (C)'de 50 GB bir alanım vardı.Bugün PC ye geçtiğimde kontrol ettim ve 25 GB boş alan kalmış.Oyun falan indirmedim..Sizce neden böyle oldu?
Windows+R yapıp %temp% ve temp'deki dosyaları siler misin ?Bu boş alan sürekli değişiyor mesela 5 dakika önce baktığımda 25,8 GB bir boş alanım vardı şimdi 25,5 e düştü
teşekkürler
Yukarıda belirtmiş olduğum bağlantıdan Wise Disk Cleaner'ı indiriniz. Ve ilk açılışta çıkan temizlik bölümüne gelip, ''Tara'' diyiniz. Bulunan öğeleri temizleyiniz.
bulunan öğeleri temizleyemedim.Neye tıklamam gerekiyor tam olarak
Yukarıda belirtmiş olduğum bağlantıdan Wise Disk Cleaner'ı indiriniz. Ve ilk açılışta çıkan temizlik bölümüne gelip, ''Tara'' diyiniz. Bulunan öğeleri temizleyiniz.
ok hallettim teşekkürlerteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulunan öğeleri temizleyemedim.Neye tıklamam gerekiyor tam olarak