Disk kullanimi %100

PLUMBER

80+
Reaksiyon skoru
7
Selam arkadaşlar açtığım konu biraz eski ve basit olabilir fakat son zamanlarda bubhatayi düzeltmeye rağmen PC yi yeniden başlattığım zaman aynı sorun devam ediyor bilgisi olan var mı ?

arka planda çalısan gereksiz programaları dudurmayı deneyin. Başlat > Ayarlar > Gizlilik > arka plan uygulamalarını açın. Uygulamaların arka planda çalışmasına izin ver seçeneğini kapalı yapın.

Windows 8.1 veya 10 kullanıyorsanız ve sistem HDD'de yüklü ise normal. En kısa zamanda SSD'e geçin.

Benim pc de aynı windows açılıp kendine gelinceye kadar %100 disk kullanımı.
Hdd ışığı sönünceye kadar bekle sonra bak.

Sebebi eski teknoloji olan HDD. Bende de vardı aynı sorun SSD tek çözüm maalesef.

Benim pc de aynı windows açılıp kendine gelinceye kadar %100 disk kullanımı.
Hdd ışığı sönünceye kadar bekle sonra bak.
Değişen bir şey yok yeni çıkmaya başladı bu sorun zaten birde leptop olduğundan parça ekleme çıkarma yapamıyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lep
Sebebi eski teknoloji olan HDD. Bende de vardı aynı sorun SSD tek çözüm maalesef.
Leptop ise ne yapacaz hocam ?

Değişen bir şey yok yeni çıkmaya başladı bu sorun zaten birde leptop olduğundan parça ekleme çıkarma yapamıyorum :(

Lep

Arka planda çalışıp hdd yi sürekli meşgul eden virüs olma ihtimali yüksek hocam.
Kaspersky,malwarebytes,loaris trojen revomer(cracklisini indirin) güvenli modda tarama yaptırın.

Lep

Benimki de laptop, açtım içini söktüm HDD'yi taktım SSD'yi hocam, siz de yapabilirsiniz.

Lep

Laptop'da HDD/SSD değişimi yapabilirsin.

Geri