Disk kullanimi yardim

semihsn

80+
Reaksiyon skoru
33
SA arkadaslar sorunum gta 5 fivemdedir higda fpsim 50 60 olsada ara ara 30 a 40 saniyelik dusuyor dustugu sirada disk kullanimi birden artiyor bide rami yuzde 86 kullaniyor drop yememin sorunu nedir
gtx 1650 super
ryzen 5 1600
8gb ram

SA arkadaslar sorunum gta 5 fivemdedir higda fpsim 50 60 olsada ara ara 30 a 40 saniyelik dusuyor dustugu sirada disk kullanimi birden artiyor bide rami yuzde 86 kullaniyor drop yememin sorunu nedir
gtx 1650 super
ryzen 5 1600
8gb RAM
Drop yemen 8gb ramdır bende de vardı 8 16 yaptım sorunu cozmustum

Eğer W10 SSD ye kurulu ise sorun diskten dolayı değil, arkada RAM kullanan uygulamaları kapatın.

Hdd rpm hızına bak 5400ise ssd alıp ona attığında sorun çözülecek ben fivem oynarken aynı sorunu yaşıyordum hdd 5400rpmdi hdd kötü olduğunda ramle alakası yok birde 8 gb ram gayet yetiyor.

gtx 1650 super
ryzen 5 1600
8gb RAM
Drop yemenin sebebi ramdır 16 ya çıkar drop falan kalmaz.

gtx 1650 super
ryzen 5 1600
8gb RAM
başlangıç programlarından ihtiyacın olmayanları kapat windowsdan günceleme ayarlarına bak derim

GTA 5 full ayarlarda ram kullanımı maks 5.5gb arkadaşlar ram sebebiyle drop yemesi pek mümkün değil arka planda hem yayın açıp hem de rander vb yapmıyorsa. Ben depolama biriminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Eğer HDD kullanıyorsan bu durum normal. Windows 10 bile tek başına HDD yi sömürüyorken üstüne oyun açınca ben de aynı problemleri yaşıyordum . SSD kullanıyorsan sıkıntılı bir SSD olma ihtimali var.

başlangıç programlarından ihtiyacın olmayanları kapat windowsdan günceleme ayarlarına bak derim
onlarla .ok kurcaladim alakasi yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GTA 5 full ayarlarda RAM kullanımı maks 5.5gb arkadaşlar RAM sebebiyle drop yemesi pek mümkün değil arka planda hem yayın açıp hem de rander vb yapmıyorsa. Ben depolama biriminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Eğer HDD kullanıyorsan bu durum normal. Windows 10 bile tek başına HDD yi sömürüyorken üstüne oyun açınca ben de aynı problemleri yaşıyordum . SSD kullanıyorsan sıkıntılı bir SSD olma ihtimali var.
hdd kullaniyorum 240 lik alicam gibi duruyor

GTA 5 full ayarlarda RAM kullanımı maks 5.5gb arkadaşlar RAM sebebiyle drop yemesi pek mümkün değil arka planda hem yayın açıp hem de rander vb yapmıyorsa. Ben depolama biriminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Eğer HDD kullanıyorsan bu durum normal. Windows 10 bile tek başına HDD yi sömürüyorken üstüne oyun açınca ben de aynı problemleri yaşıyordum . SSD kullanıyorsan sıkıntılı bir SSD olma ihtimali var.
Sistemde SSD yoksa sorun disktendir. Bir SSD alıp Windows'u ona kur. Ayrıca droplara da çözüm olur.
peki windiwsu ssd ye kursam hersey silincekmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemde SSD yoksa sorun disktendir. Bir SSD alıp Windows'u ona kur. Ayrıca droplara da çözüm olur.
ssdye wd kursam hersey gidicekmi

Hayır , diskinizi SSDye direk olarak klonlayabilirsiniz. Bu sayede Windows kurmanıza bile gerek kalmaz.

neden 16 gb ram dıyorsunuz ssd va işlemci var ekran kartı psu var 8 gb ram var 570 ekran kartında drop yemıyorum birde 2666mhz bilmeden konusmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,074
Üyeler
190,689
Son üye
ekberyldrmz
Geri