Arda_Volkan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Arda Volkan
(arkadaşlar doktora git demeyin zaten randevu aldım) belirtilerim açken mide ağrım var ve bağırsak guruldaması mide guruldaması çok oluyor ve her gün büyük abdeste çıkıyorum bazen parça parça oluyor bazen normal ama ishal ve kabız olmadım. Sabah kahvaltıdan sonra çıkmaya başladım. sanki alışkanlık gibi bu süreçte o kadar çok acıkıyorum ki kilo almayan ben 1 ayda 2.5 kilo aldım nerdeyse( 62 idim 64.5 oldum) halsizliğim yok hatta daha çok enerjim var nedense birde 25 gün sonra yks de var sizce ne olabilir ( açken mide ağrısı yemek yiyince ağrı geçiyor.Bağırsak hareketlerinde değişiklik büyük abdeste her gün çıka guruldamabu olayı he bu sabahta dışkım siyaha yakındı hatta siyahtı akşam ise siyah lekeli)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ani dışkılama isteği sabah kahvaltıdan sonra oluyor guruldama gaz flan oluyor baya onları da yazmayı unutmuşum(arkadaşlar doktora git demeyin zaten randevu aldım) belirtilerim açken mide ağrım var ve bağırsak guruldaması mide guruldaması çok oluyor ve her gün büyük abdeste çıkıyorum bazen parça parça oluyor bazen normal ama ishal ve kabız olmadım. Sabah kahvaltıdan sonra çıkmaya başladım. sanki alışkanlık gibi bu süreçte o kadar çok acıkıyorum ki kilo almayan ben 1 ayda 2.5 kilo aldım nerdeyse( 62 idim 64.5 oldum) halsizliğim yok hatta daha çok enerjim var nedense birde 25 gün sonra yks de var sizce ne olabilir ( açken mide ağrısı yemek yiyince ağrı geçiyor.Bağırsak hareketlerinde değişiklik büyük abdeste her gün çıka guruldamabu olayı he bu sabahta dışkım siyaha yakındı hatta siyahtı akşam ise siyah lekeli)