Neler Yeni

Dışkıda Siyah lekeler olması

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Volkan
(arkadaşlar doktora git demeyin zaten randevu aldım) belirtilerim açken mide ağrım var ve bağırsak guruldaması mide guruldaması çok oluyor ve her gün büyük abdeste çıkıyorum bazen parça parça oluyor bazen normal ama ishal ve kabız olmadım. Sabah kahvaltıdan sonra çıkmaya başladım. sanki alışkanlık gibi bu süreçte o kadar çok acıkıyorum ki kilo almayan ben 1 ayda 2.5 kilo aldım nerdeyse( 62 idim 64.5 oldum) halsizliğim yok hatta daha çok enerjim var nedense birde 25 gün sonra yks de var sizce ne olabilir ( açken mide ağrısı yemek yiyince ağrı geçiyor.Bağırsak hareketlerinde değişiklik büyük abdeste her gün çıka guruldamabu olayı he bu sabahta dışkım siyaha yakındı hatta siyahtı akşam ise siyah lekeli)
Mesaj otomatik birleştirildi:

(arkadaşlar doktora git demeyin zaten randevu aldım) belirtilerim açken mide ağrım var ve bağırsak guruldaması mide guruldaması çok oluyor ve her gün büyük abdeste çıkıyorum bazen parça parça oluyor bazen normal ama ishal ve kabız olmadım. Sabah kahvaltıdan sonra çıkmaya başladım. sanki alışkanlık gibi bu süreçte o kadar çok acıkıyorum ki kilo almayan ben 1 ayda 2.5 kilo aldım nerdeyse( 62 idim 64.5 oldum) halsizliğim yok hatta daha çok enerjim var nedense birde 25 gün sonra yks de var sizce ne olabilir ( açken mide ağrısı yemek yiyince ağrı geçiyor.Bağırsak hareketlerinde değişiklik büyük abdeste her gün çıka guruldamabu olayı he bu sabahta dışkım siyaha yakındı hatta siyahtı akşam ise siyah lekeli)
ani dışkılama isteği sabah kahvaltıdan sonra oluyor guruldama gaz flan oluyor baya onları da yazmayı unutmuşum

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
bence burası bu konunun yeri değil dostum, yine de geçmis olsun

Son düzenleme:

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Burayı iyice kadınlar klubune çevirdiniz...

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ani dışkılama isteği sabah kahvaltıdan sonra oluyor guruldama gaz flan oluyor baya onları da yazmayı unutmuşum
Kolon kanseri belirtisi ama daha sancılı olur o bu şey gibi mideyi bozmuşun alışkanlık yaparak onun acısını çekiyon bi temizlemek için bol süt iç ishal olursan geçer bi 3.4 gune

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolon kanseri belirtisi ama daha sancılı olur o bu şey gibi mideyi bozmuşun alışkanlık yaparak onun acısını çekiyon bi temizlemek için bol süt iç ishal olursan geçer bi 3.4 gune
hocam 18 yaşındayım bu yaşta görülme riski nedir o hastalığın?

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Minecraft mı bu süt içince bağırsak temizlenme olayı. İshal yaptığı için mi diyorsunuz anlamadım. Benim tavsiyem bol bol su için ve yediklerinize dikkat edin. Doktora gidince çıkar zaten ne olduğu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,226
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho
Top Bottom