Neler Yeni

Disney Plus RTÜK'ten yayın lisansını aldı!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Disney Plus RTÜK'ten yayın lisansını alarak Türkiye'de yayına başlamak üzere ilk adımını attı. Ücret politikası nasıl olacak bilinmiyor.

İlk Türk içeriği Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı iki savaş muhabirinin hikayesini anlatan Kaçış dizisi olmuştu.

Disney Plus'ın ikinci Türk dizisi Atatürk'ün hayatını anlatacak. Başrol Atatürk karakterini Aras Bulut İynemli canlandıracak.
Dizi 6+6 2 sezon olarak 2023'te yayınlanacak.

Ben İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı ile ilgili bir haber gördüğümde tepkim "Ne alaka?" olmuştu. Bir benzetemeyen ben miyim?

Konuyu açarken Diyanet Plus yazmıştım. XD

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Rez alın kesin çok pahalı olacak ve tutmayacak pahalı olacağından.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün
Sinan Tuzcu daha iyi bence

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tükiyeye gelecek başka içeriklerini şimdiden merak ettim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün
pahalı olmaz bence

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Çok iyi oldu bu. Sonunda Marvel içeriklerini izleyebileceğiz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tükiyeye gelecek başka içeriklerini şimdiden merak ettim.
Savaş muhabiri, Atatürk derken hep hayat filmleri mi çekecekler acaba diye merak ettim. Ama umarım kimsenin yapamadığını yapıp kaliteli bir Türk fantastik dizi film çıkarırlar. Kahretsin ab bizden niye bir harry Potter bir witcher çıkmıyor? Çıkamaz diye bir şey yok çıkar. Uğraşsan çıkar ama bu ülkede önem verilmiyor. Ha bi de pahalı olmaması lazım. Hem telefon faturası, hem netflix hem youtube music hem de bu beni zorlar.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Disney Plus RTÜK'ten yayın lisansını alarak Türkiye'de yayına başlamak üzere ilk adımını attı. Ücret politikası nasıl olacak bilinmiyor.

İlk Türk içeriği Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı iki savaş muhabirinin hikayesini anlatan Kaçış dizisi olmuştu.

Disney Plus'ın ikinci Türk dizisi Atatürk'ün hayatını anlatacak. Başrol Atatürk karakterini Aras Bulut İynemli canlandıracak.
Dizi 6+6 2 sezon olarak 2023'te yayınlanacak.

Ben İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı ile ilgili bir haber gördüğümde tepkim "Ne alaka?" olmuştu. Bir benzetemeyen ben miyim?

Konuyu açarken Diyanet Plus yazmıştım. XD
Disney plus’ı uzun süredir bekliyordum iyi oldu. Aras bulut ile atatürk ne alaka lan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Savaş muhabiri, Atatürk derken hep hayat filmleri mi çekecekler acaba diye merak ettim. Ama umarım kimsenin yapamadığını yapıp kaliteli bir Türk fantastik dizi film çıkarırlar. Kahretsin ab bizden niye bir harry Potter bir witcher çıkmıyor? Çıkamaz diye bir şey yok çıkar. Uğraşsan çıkar ama bu ülkede önem verilmiyor. Ha bi de pahalı olmaması lazım. Hem telefon faturası, hem netflix hem youtube music hem de bu beni zorlar.
Bence pahalı olacak ama inşallah Türkiyeye özel fiyatlandırma getirirler

Bence de. Prime gibi 5 euroluk fiyatını 7.90 TL yaparsa Netflix'e kafa tutabilir.
Amazon gibi bir şey beklemeyin minimum Netflix fiyatları olacaktır.

Ha bu arada hiçbir servis netflixe kafa tutamaz şuan amazon prime bedavaya veriliyor neredeyse. Oyun servisi, film - dizi servisi, ücretsiz kargo, özel indirimler bunların hepsi 8 tl ye gelirken Netflixin şansı olmaması lazım ama sıkıntı olan içerik sayısı Netflix her geçen gün yeni film dizi çıkarıyor, satın alıyor ya da kiralıyor çok fazla içeriği var bence hiçbir servis buna ulaşamaz ki adı disney olan (yani sadece disney altında yapılan film dizileri barındıracak) bir servisin bu içerik sayısına ulaşması imkansız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom