DİSPLAY PORT ÇIKIŞIM YOK !

ÖNEMLİ

80+
Reaksiyon skoru
0
ARKADAŞLAR BEN EKRAN KARTIMI 2. EL ALDIM ALDIĞIM KİŞİ SORUNU YOK YAZMIŞTI AMA GELİNCE GÖRDÜMKİ DİSPLAY PORT VE HDMI ÇIKIŞLARI SÖKĞLMÜŞ KARTIN ADAM YAZDIM AMA CEVAP VERMEDİ MONÇTÖRÜM 144 hz AMA ÇIKIŞ OLMADIĞI İÇİN 60 hz KULLANIYORUM ACABA PORT TAKMA İŞLEMİ GİBİ BİR ŞEY VAR MI YADA FARKLI BİR ŞEKİLDE 144 hz ALABİLİRMİYİM

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: MTBC
ARKADAŞLAR BEN EKRAN KARTIMI 2. EL ALDIM ALDIĞIM KİŞİ SORUNU YOK YAZMIŞTI AMA GELİNCE GÖRDÜMKİ DİSPLAY PORT VE HDMI ÇIKIŞLARI SÖKĞLMÜŞ KARTIN ADAM YAZDIM AMA CEVAP VERMEDİ MONÇTÖRÜM 144 hz AMA ÇIKIŞ OLMADIĞI İÇİN 60 hz KULLANIYORUM ACABA PORT TAKMA İŞLEMİ GİBİ BİR ŞEY VAR MI YADA FARKLI BİR ŞEKİLDE 144 hz ALABİLİRMİYİM
önemli.PNG

Kart model? CAPS KAPATIN.

Mining için tasarlanmış bir ekran kartı olabilir.

rx 470
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

girişler sökülmüş mü giriş mi yok
evet girişleri yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mining için tasarlanmış bir ekran kartı olabilir.
yüksek ihtimalle öyle yapmışlar zaten aldığım kişi cevap vermiyo sordum minig mi yapıldı diye ama mesajları gördü cevap vermedi bi dolandırıldık galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,426
Üyeler
192,338
Son üye
Ali osman.
Geri